1.000 de fani urmăresc meciul U Cluj – CS Turnu Severin proiectat pe zidurile Cluj Arena

Aproximativ 1.000 de fani ai echipei Universitatea Cluj urmăresc meciul cu CS Turnu Severin, din etapa a XXII-a a Ligii I, cu ajutorul unui videoproiector care transmite imaginile pe suprafața exterioară a Cluj Arena.

Deoarece nu au obținut autorizația pentru a instala un ecran gigant, fanii au adus un laptop și un proiector pentru a urmări meciul cu CS Turnu Severin pe suprafața exterioară a Cluj Arena, accesul la partidă fiind interzis persoanelor de sex masculin.

Adrian Gorcea, vicepreședintele asociației de suporteri Șepcile Roșii, a declarat că fanii vor doar să-și susțină echipa favorită: „Noi ne-am cumpărat bilete de solidaritate, de 5 lei, pentru a susține echipa. Este ceva spontan. Pentru ecranul gigant trebuia autorizație, nu am putut obține. Cu toții avem înăuntru soțiile, prietenele, copiii, pentru că doar ei au acces la meci. Deja am pregătit și banii în caz că vom primi amendă. Ne așteptăm să fim amendați, dar nu vom fi violenți, voiam doar să susținem U Cluj”.

La meciul de pe Cluj Arena asistă peste 500 de femei și copii.

Meciul de luni seara dintre Universitatea Cluj și CS Turnu Severin se dispută cu porțile închise, de la ora 19.00, în cadrul etapei a XXII-a a Ligii I. În tribune au acces gratuit doar femeile și copiii cu vârste de până la 14 ani, Universitatea Cluj fiind obligată să joace două meciuri cu porțile închise, după incidentele din timpul partidei cu Steaua București.

MEDIAFAX

Publicat: 11 03. 2013, 19:42
Actualizat: 11 03. 2013, 19:43