Gigi Becali chiar nu mai are nicio limită! A pornit război total cu generalul Anghel Iordănescu: „La câte a făcut el și l-am lăsat în pace… O să mă pun în genunchi în fața lor”

Anghel Iordanescu si Gigi Becali in meciul de fotbal dintre FCSB si Dunarea Calarasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, duminica 23 septembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Vezi galeria foto - 6 poze

Demiterea lui Edi Iordănescu de la FCSB a încins și mai mult spiritele între fostul selecționer Anghel Iordănescu și patronul Gigi Becali.

FCSB a anunţat, duminică, încetarea contractului cu antrenorul Edward Iordănescu, pe cale amiabilă, fără pretenţii financiare din partea tehnicianului, care avea o clauză de reziliere unilaterală a înţelegerii în valoare de 500.000 de euro.

Edward Iordănescu, 43 de ani, a preluat conducerea tehnică a FCSB la 18 august, după ce în primele 5 etape ale Ligii I echipa fusese pregătită de Dinu Todoran. Contractul său era valabil până la sfârşitul sezonului 2021-2022.

Gigi Becali chiar nu mai are nicio limită! A pornit război total cu generalul Anghel Iordănescu: „La câte a făcut el și l-am lăsat în pace… O să mă pun în genunchi în fața lor”

Gigi Becali a părut deranjat de ultimele declarații ale celui denumit „Antrenorul Secolului XX”.

„Nu mai pot să dorm că s-a supărat Anghel Iordănescu. Spuneți-i să pronunțe numele meu! La câte a făcut el și l-am lăsat în pace… Ce i-am făcut eu lui? A plecat băiatul lui, ce mare lucru? I-am făcut ceva?

Bine, mă, o să le dau toți banii mei, și echipa, și o să mă pun în genunchi în fața lor! După o să ziceți că sunt prea prost că le-am dat echipa și toți banii mei!”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Anghel Iordănescu refuză sistematic să-i pronunțe numele lui Gigi Becali atunci când vorbește despre patronul FCSB.

Ce a făcut Anghel Iordănescu pentru Steaua?

Ca antrenor la Steaua, „Tata Puiu” a câştigat patru titluri de campion (1987, 1988, 1989, 1993), două Cupe ale României (1987, 1989) şi Supercupa Europei (1986). În străinătate, Iordănescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu echipele saudite Al Hilal (2000) şi Al Ittihad (2005).

Cele mai mari performanţe le-a realizat ca selecţioner al primei reprezentative a României, pe care a reuşit să o califice la patru turnee finale, Cupa Mondială din 1994 şi 1998 şi Campionatul European 1996 şi 2016. La Cupa Mondială din 1994 a obţinut cea mai mare performanţă din istoria echipei naţionale a României, atingerea fazei sferturilor de finală.

Publicat: 19 11. 2021, 11:26