„12.000 de fani români și-au anunțat prezența pe Olimpico!” Corriere Dello Sport trage semnalul de alarmă și o avertizează pe Lazio: Inzaghi&Co s-ar putea simți ca în deplasare

Corriere Dello Sport atrage atenția asupra atmosferei cel puțin ciudate pe care o vor întâmpina fanii italieni la partida dintre Lazio și FCSB, din 16-imile Europa League. Jurnaliștii scriu că gruparea din Roma s-ar putea simți în deplasare, în condițiile în care „12.000 de fani români și-au anunțat prezența pe Olimpico pentru retur”.

Lazio – FCSB, de la 20:00, live blog pe ProSport

Sursa citată scrie că foarte puțini români vor face deplasarea din țară, cei mai mulți locuind în Roma și în centrul Italiei. Jurnaliștii italieni susțin că în această seară, de la 20:00, Inzaghi&Co s-ar putea simți ca în deplasare pe Olimpico. Poliția din Roma a pregătit un plan de a face față aglomerației produse în oraș în urma evenimentului, autoritățile pregătind și două rute pentru a ajunge la stadion.

Tot astăzi, italienii au luat la puricat lotul lui Dică și l-au redescoperit pe Florin Tănase, dar și pe Dragoș Nedelcu, fotbaliști care au fost la un moment dat în atenția lui Lazio, respectiv Sampdoria.

Jurnaliștii de la lazionews.eu au vorbit despre visul lui Becali de a câștiga competiția europeană în care au rămas nume „grele” ale continentului: „Ar fi o utopie ca FCSB să câștige Europa League. Totuși, echipa românească vrea să aibă un parcurs cât mai lung pentru a-și promova tinerii”.

 

Publicat: 22 02. 2018, 14:30
Actualizat: 22 02. 2018, 14:31