MasterChef Jamie!** City a dat o lovitură culinară: ultimul „transfer” de pe Etihad

*Serviciile de catering de pe „Etihad”, arena lui Manchester City, vor fi asigurate de compania lui Jamier Oliver, celebrul bucătar și star TV

*Contractul de catering dintre „Fabulous Feasts” și Manchester City va începe din sezonul viitor

Obișnuită să aducă pe „Etihad” jucători de top, pe bani grei, Manchester City a dat ieri o lovitură culinară. Campioana Angliei l-a „transferat” pe Jamie Oliver (37 de ani), cel mai cunoscut „chef” din Marea Britanie. Renumit mai ales pentru bătăliile sale din Anglia și SUA pentru schimbarea obiceiurilor culinare nepotrivite din școli, Jamie Oliver, a luat cu asalt acum stadioanele de fotbal. Și a început cu „Etihad”, arena campioanei Angliei. Din sezonul viitor, de când intră în vigoare contractul, „Fabulous Feasts”, compania de catering a lui Oliver îi va hrăni pe suporterii lui City, la meciurile de pe teren propriu ale „cetățenilor”. Până la finalul actualului sezon, fanii se mai pot bucura de un hot-dog sau un hamburger atrăgător, dar din 2013-2014 va fi „jale”.

11 bucătării și 19 baruri pe „Etihad”

Renumitul bucătar-șef, ale cărui show-uri tv pe teme culinare sunt transmise în peste 40 de țări, își va intra în pâine și va trimite pe „Etihad” doar hrană sănătoasă. Și va avea destulă treabă. Arena „cetățenilor”, care are o capacitate maximă de 48.000 de locuri, se mândrește cu 11 bucătării, 19 baruri și 69 loje. „Avem experiență în oferirea de mâncare gustoasă și sănătoasă pentru publicul larg. Credem că vom asigura cel mai bun catering de pe vreun stadion din Premier League”, a explicat Nigel Harris, director comercial „Fabulous Feasts”, pentru „Daily Mail”. Cum specialitatea lui Jamie Oliver este bucătăria italiană, cel mai probabil atât Roberto Mancini, cât și excentricul Mario Balotelli (dacă ambii vor mai prinde sezonul următor la City), vor gusta și ei cu poftă din mâncarea preparată de MasterChef-ul britanic pentru suporterii „cetățenilor”.

Publicat: 12 01. 2013, 08:41
Actualizat: 12 01. 2013, 08:42