Iubita lui Sergio Reguilon a întors toate privirile la Londra. Ce a aflat Jose Mourinho despre jucătorul care l-a costat 20 de milioane de lire sterline

Jose Mourinho primește vești bune. Jucătorul pe care l-a cumpărat de la Real Madrid este un „băiat foarte cuminte”. Sergio Reguilon a fost dat de gol de iubita sa. Marta Diaz a dezvăluit că noua achiziție a lui Tottenham a respectat recomandările autorităților și șase luni nu a i-a făcut nicio vizită.

Jurnaliștilor nu le-a venit să creadă că cei doi tineri nu au făcut de loc sex în perioda în care în Spania a fost probleme serioase din cauza pandemiei. Dar fata a confirmat că așa ceva nu s-a întâmplat și că Sergio a stat izolat în perioada respectivă.

Marta Diaz s-a mutat la Londra, după ce iubitul ei a fost achiziționat de Tottenham de la Real Madrid. Jucătorul nu intra în vederile lui Zinedine Zidane, iar sezonul trecut a fost împrumutat la Sevilla. 20 de milioane de lire sterline a plătit formația londoneză pentru acest transfer.

Marta Diaz este o fată foarte frumoasă și are un canal de YouTube cu două milioane de abonați. Și pe Instagram are 2,4 milioane de oameni care îi urmăresc postările. Până acum a primit 550.000 de lire din postările de pe rețelele sociale.

Marta și Reguilon sunt împreună din anul 2019. Prima oară au apărut împreună în public la nunta lui Sergio Ramos cu Pilar Rubio.

SURSA FOTO: The Sun

Publicat: 20 09. 2020, 20:05
Actualizat: 20 09. 2020, 21:24