Ce a făcut Florinel Coman, după ce a discutat cu polițiștii. Postarea făcută de „perla” lui Gigi Becali | FOTO

Florinel Coman s-a relaxat după ce a fost audiat de Poliție în cazul permisului de conducere obținut, în mod controversat, în Ucraina. Imediat după ce a stat de vorbă cu oamenii legii, el s-a relaxat cu un joc de FIFA pe consolă.

Imediat după ce Florinel Coman a fost oprit pe A2 a început o anchetă de proporții pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs fapta, iar internaționalului român în vârstă de 22 de ani i s-ar fi transmis că va scăpa de o pedeapsă cu executare dacă va colabora cu anchetatorii.

Miza principală a anchetatorilor nu este pedepsirea lui Florinel Coman, ci destructurarea grupului infracțional care a distribuit mai multe permise de conducere false pe întreg teritoriul țării, în special în Moldova.

Jucătorul lui FCSB ar fi declarat că a fost contactat pe internet și că nu îi cunoaște pe cei cu care a luat legătura. Polițiștii ar fi întrebat inclusiv de o legătură a lui Gigi Becali, dar Coman ar fi negat acest lucru, potrivit Fanatik, care citează surse din interiorul anchetei.

Ce a făcut Florinel Coman, după ce a discutat cu polițiștii

Starul de la FCSB nu a părut afectat că a fost interogat de poliţişti. „Mbappe de România” s-a relaxat la un joc pe consolă.

ProSport a dezvăluit că permisul internațional al lui Florinel Coman avea categoriile A, B și BE, ceea ce îi permitea fotbalistului de la FCSB să conducă și autovehicule cu remorcă.

Florinel are permis. A avut 165 la oră și el nu a avut permisul la el. Polițiștii l-au verificat și nu aveau cum să îl găsească cu permis pentru că el a luat permisul în altă țară. Dar are permis și am înțeles că trebuie să-l predea” – Gigi Becali pentru ProSport

Publicat: 25 02. 2021, 21:43
Actualizat: 25 02. 2021, 21:44