Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în sferturi! Clipa de sinceritate în care şi-a recunoscut un defect major: „Ştiu că o iau razna!”

Simona Halep a amuzat asistența după victoria cu Mertens.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Australian Open 2020, după ce a învins-o pe Elise Mertens, scor 6-4, 6-4. Românca a fost foarte veselă la declarații, după succesul din turul 4, și a stârnit hohote de râs în tribune. A şi recunoscut că în unele momente îşi pierde cumpătul în timpul meciului.

„Sunt fericită că sunt din nou în sferturile de finală. Am pierdut în fața ei la Doha, știam că va fi greu. Am fost un pic nervoasă în setul doi. Uneori o iau razna pe terenul de tenis, știu asta. Când ea revenea, mă gândeam că trebuie să merg înainte după fiecare punct.

Darren ține socoteala banilor pe care îi am de donat după privirile pe care le arunc spre lojă. Mă simt foarte bine pe teren, mă ajută să știu că am de contribuit pentru o cauză bună. Ascult muzică în cameră, am câteva piese anume. Mă mai și plimb, îmi place să văd orașul și să cunosc oameni. O să merg la shopping în ziua liberă”, a declarat Simona Halep la finalul partidei cu Mertens.

În sferturile de finală de la Australian Open, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea din partida Anette Kontaveit – Iga Swiatek, duel care are loc chiar în aceste momente la Melbourne. Simona este pentru a treia oară în sferturile de finală de la Melbourne.

Publicat: 27 01. 2020, 04:04
Actualizat: 27 01. 2020, 05:48