Simona Halep, vizită la mănăstire înaintea meciului cu Veronika Kudermetova de la Moscova! Cine i-a ținut companie sportivei | FOTO

Simona Halep (România, 30 de ani) s-a relaxat plimbându-se prin centrul Moscovei înaintea meciului cu Veronika Kudermetova (Rusia, 24 de ani), din optimile turneului din seria WTA 500.

Simona Halep a ieșit în centrul capitalei ruse și a luat masa alături de trei persoane apropiate! Sportiva română a profitat de ocazie, vizitând unul dintre cele mai importante obiective din Moscova, Mănăstirea Novopassky.

Simonei i-au ținut companie noul antrenor, Adrian Marcu, fostul căpitan al naționalei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, și soția acestuia, Diana Segărceanu.

Simona Halep, vizită la mănăstire înaintea meciului cu Veronika Kudermetova de la Moscova

Simona Halep s-a fotografiat lângă una dintre cele mai importante mănăstiri din Rusia înaintea meciului cu Veronika Kudermetova, contând pentru calificarea în sferturile turneului de la Moscova. Partida dintre Halep și Kudermetova începe joi, în jurul orei 18:30, putând fi urmărită în format live blog pe www.prosport.ro și în direct la Digisport 2.

Simona Halep a fost însoțită de Adrian Marcu, înlocuitorul lui Darren Cahill, dar românca a avut și doi invitați surpriză, pe Florin Segărceanu și soția sa, Diana. Aceștia au lăsat deoparte afacerile din România timp de o săptămână, pentru a o susține pe Simona la turneul pe care constănțeanca l-a mai cucerit în 2013.

Mănăstirea Novopassky, una dintre cele mai frumoase mănăstiri din Rusia

După vizita la mănăstire, Simona Halep și prietenii ei au luat cina în oraș! Mănăstirea Novopassky datează din anul 1328, fiind prima mănăstire monahală din Moscova. A fost fondată de Prințul Daniel, fiul lui Alexandru Nevski. Inițial, clădirea a fost construită din lemn, dar la un an a fost dărâmată și în locul ei s-a construit una din piatră, cunoscută sub numele de Biserica Schimbării.

Tot atunci, scrie site-ul Infotour.ro, la mănăstire s-a contruit și un adăpost pentru persoanele sărace care nu aveau unde dormi și ce mânca, adăpostul existând și în zilele noastre. În timpul domniei lui Ioan al III-lea, a primit denumirea Mănăstirea Novopassky a Mântuitorului.

Publicat: 21 10. 2021, 13:35
Actualizat: 21 10. 2021, 13:38