10.000 de euro pentru Inima Copiilor

In cadrul unei conferinte de presa organizate la Arenele BNR, David Massey, vicepresedintele ATP Europe a inmanat azi organizatorilor turneului BRD Nastase Tiriac Trophy un CEC de 10,000 Euro pentru proiectul Asociatiei Inima Copiilor ce vizează crearea sectiei de cardiochirugie pediatrica a Spitalului Marie Curie din Bucuresti.

In premiera pentru tenisul romanesc, turneul BRD Nastase Tiriac Trophy a fost onorat cu aceasta donatie in cadrul primei ediții ATP Aces for Charity, initiativa ATP de a sustine eforturile caritabile intreprinse de jucatorii de tenis si de turneele ATP World Tour. (http://www.atpworldtour.com/ATP-ACES)

Organizatorii turneului, Ion Tiriac si Bogdan Enoiu, au confirmat inca odata ca si anul acesta profitul realizat din vanzarea biletelor la BRD Nastase Tiriac Trophy vor fi donati Spitalului de Pediatrie Marie Curie. Suma incasata pana in acest moment din vanzarea biletelor este de 30,000 Euro.

In partea a doua a conferintei, un grup de 11 medici ai Spitalului Marie au multumit organizatorilor pentru privilegiul de a face stagii de pregatire in cele mai mari centre medicale din lume.

Publicat: 19 09. 2011, 22:01
Actualizat: 19 09. 2011, 22:11