David Popovici „zboară” în bazin. Imagini spectaculoase din cantonamentul efectuat în Turcia

SURSĂ Profimediaimages 03.04.2025
Vezi galeria foto - 5 poze

David Popovici este într-o formă de zile mari și „zboară” în bazin. Campionul olimpic a publicat mai multe imagini spectaculoase din cantonamentul pe care l-a efectuat în Turcia.

După ce a cucerit două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, David Popovici a hotărât să ia o pauză, iar acum se pregătește intens pentru revenirea în bazin, în competiții.

Imagini spectaculoase cu David Popovici

David Popovici, cel care a reușit să cucerească două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, una de aur și una de bronz, se pregătește intens pentru revenirea în bazin. Campionul olimpic a efectuat un cantonament în Turcia și a publicat recent mai multe imagini spectaculoase din timpul antrenamentelor pe care le-a efectuat și nu numai.

David Popovici pare într-o formă de zile mari, iar din filmarea pe care a publicat-o pe contul personal de Instagram se poate observa că s-a pregătit în cele mai bune condiții.

În ultimele săptămâni, campionul a postat și imagini din sala de forță. Astfel, pare că este hotărât să fie în cea mai bună formă în momentul în care va reveni în competițiile oficiale.

Meniu special pentru David Popovici

Dragoș Luscan, kinetoterapeut în din echipa lui David Popovici, a dezvăluit că meniul campionului olimpic este alcătuit cu mare atenție, fiind luați în considerare mai mulți factori. Astfel, alimentație sportivului pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 a fost stabilită cu aproximativ un an înainte, a precizat Dragoș Luscan.

„La Jocurile Olimpice, unde l-am însoţit pe Popovici, a trebuit să facem un plan alimentar cu aproximativ un an de zile înainte să mergem la Paris.

Ne-am orientat în zona în care am locuit să vedem ce restaurante sunt, ce magazine sunt, să vedem dacă putem să ne procurăm de la aceste magazine alimentele de care avem nevoie.

Pentru că degeaba vine un expert din America şi ne recomandă alimente care se găsesc doar acolo, dacă noi din punct de vedere genetic suntem ancoraţi în pământurile noastre şi suntem obişnuiţi ca din moşi-strămoşi să mâncăm ceea ce găsim aici”, a precizat Dragoș Luscan, conform g4media.ro.

 

Publicat: 03 04. 2025, 22:15
Actualizat: 04 04. 2025, 16:14