Cum l-au umilit românii pe Leonard Doroftei. Familia marelui campion a luat lovitura în plin, când restaurantul a fost închis peste noapte

SURSĂ FOTO: Instagram Leonard Doroftei
Vezi galeria foto - 4 poze

Fiul lui Leonard Doroftei a povestit recent cum familia marelui campion a fost lovită din plin, în momentul în care restaurantul pe care îl deținea a fost închis peste noapte.

Imediat după ce  a fost pus lacătul pe afacerea în care Leonard Doroftei a investit bani și suflet a fost, acesta a decis să plece din România și s-a mutat, alături de familie, în Canada.

Lovitura primită de Leonard Doroftei

Leonard Doroftei s-a întors recent în România, după ce a locuit, timp de mai mulți ani, în Canada. Adrian Doroftei, fiul marelui campion, a povestit recent cum familia lui a fost lovită din plin, în momentul în care restaurantul pe care îl deținea în Ploiești a fost închis peste noapte.

„Tata a avut ambiţia mereu să îmi explice că ar trebuie să fiu unul din oamenii care vin în costum şi pleacă în costum. Cred că acesta este lucrul care m-a făcut să nu am o carieră efectiv în sport. M-am angajat în management aviatic. A fost campion mondial WBA care este cea mai prestigioasă centură. Am plecat prima dată în 2019, după ce ni s-a închis restaurantul din Ploieşti.

A fost o lovitură pentru familia noastră pentru că era un loc de suflet în care investisem foarte mult suflet”, a povestit Adrian Doroftei, conform as.ro.

De ce a fost închis restaurantul lui Leonard Doroftei

Imediat după ce restaurantul din Ploiești a fost închis, Leonard Doroftei a decis că este nevoie de o schimbare și s-a mutat în Canada, împreună cu familia. Fiul lui a vorbit și despre motivul care a condus la închiderea restaurantului: localul marelui campion se afla într-o clădire cu bulină roșie, cu risc seismic.

„Din păcate, am decis să plecăm pentru că aveam nevoie de un restart şi Canada ne-a fost întotdeauna prielnică. A fost foarte frumos, numai că era foarte frig. Din cauza celor întâmplate, pot să spun că mi-am pierdut puţin încrederea în mine. Restaurantul era într-o clădire cu bulină roşie, cu risc seism. Autorităţile au decis să închidă restaurantul, dar a fost foarte brusc. Aveam un templu al sportului, aveam tablouri şi medalii. Era un fel de muzeu al sportului. În Canada am lucrat în Horeca, dar în managementul aviatic”, a mai povestit Adrian Doroftei, conform sursei menționate anterior.

Publicat: 09 04. 2025, 21:10