Dino Eze, o nouă aventură în România. Nigerianul fost la Buzău, Iași, Steaua sau Dinamo va juca în Liga a 4-a Vrancea

Marius ANGHEL 06 Jan. 2023, 19:31 Liga 4
Dino Eze, o nouă aventură în România. Nigerianul fost la Buzău, Iași, Steaua sau Dinamo va juca în Liga a 4-a Vrancea

Dino Eze, nigerian fost fotbalist în România la Gloria Buzău, UTA Arad, ACSMU Poli Iași (actuala Poli Iași) sau Farul Constanța (echipa care a falimentat), dar trecut pentru scurte perioade și fără să joace pe la Dinamo și Steaua (FCSB când purta acest nume), a fost prezentat ca nouă achiziție de o echipă din Liga a 4-a.

Fundașul ajuns la 38 de ani a semnat cu CSM Adjud, a doua clasată din Liga a 4-a Vrancea, echipă care țintește promovarea în Liga 3.

Dino Eze a semnat cu CSM Adjud

Dino Eze a fost prezentat în data de 5 ianuarie 2023 la CSM Adjud, echipă care susține că a semnat cu nigerianul un contract valabil până în vară, cu opțiune de prelungire în cazul în care se va reuși promovarea în Liga 3.

În acest moment, după 11 etape trecute din sezonul regular al Ligii a 4-a Vrancea, echipa din Adjud ocupă locul 2, cu 30 de puncte, cu trei mai puține decât liderul Victoria Gugești.

Echipa este antrenată de Giani Florian, fost antrenor la Petrolul Moinești, Aerostar Bacău sau CSM Bacău.

”Primul transfer reușit în anul 2023,
Jucătorul Nigerian Dino Eze, s-a înțeles în această după amiază cu clubul nostru pentru un contract valabil până la vară, acesta având opțiune de a îl prelungi în cazul promovării la Liga a 3a.
În cariera sa a trecut pe la echipe consacrate din fotbalul Românesc, precum :
• Dinamo București
• UTA
• FCSB
• Gloria Buzău
• Farul Constanța
• Poli Iași
Dar și echipe din afara țării, precum: Beroe, Lokomotiv Plovdiv, Al Ahly Tripoli, Chateaubriand.
Pentru fotbalul Adjudean este o onoare faptul ca acesta a acceptat oferta noastră, suntem siguri ca experiența sa ne va ajuta in terenul de joc, chiar dacă acesta in ultimii ani nu a mai activat la un nivel profesionist suntem siguri ca ne va fi de ajutor in atingerea obiectivului!!
Bun venit Dino Eze!!!”, a transmis CSM Adjud pe pagina sa de Facebook.

A trecut pe la Dinamo și Steaua, dar nu a apucat să joace pentru echipele bucureștene

În 2008, după ce a atras atenția cu evoluțiile sale la Gloria Buzău, Gigi Becali îl lua pe Dino Eze la Steaua (foto jos), așa cum se numea atunci actuala FCSB. Nigerianul n-a apucat însă să joace pentru clubul bucureștean sau să stea prea mult în curtea sa, fiind trimis rapid înapoi la Buzău.

În 2009, Dino Eze a ajuns la Dinamo, s-a antrenat aproape o lună cu clubul din ”Ștefan cel Mare” la care mai fusese în trecut, în 2006, însă nu a fost legitimat.

”Am ceva probleme cu viza, trebuie să le rezolv și poate apoi semnez cu Dinamo. Eu voi pleca din țară ca să-mi pun actele în ordine. N-am semnat încă un contract cu Dinamo”, declara Dino Eze atunci, pentru ProSport.

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-aprobat-regulamentul-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2023-2024-cand-se-stabilesc-meciurile-si-datele-in-care-vor-avea-loc-19257055

https://liga2.prosport.ro/liga-3/analiza-doar-un-sfert-din-locurile-care-duc-in-play-off-ul-ligii-3-sunt-ocupate-matematic-cu-trei-etape-inainte-de-finalul-sezonului-regular-situatia-pentru-play-out-este-ceva-mai-limpede-19257183

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-mare-pentru-hunedoara-guvernul-romaniei-a-aprobat-construirea-complexului-sportiv-michael-klein-capacitatea-noului-stadion-al-corvinului-si-valoarea-proiectului-19256704

https://liga2.prosport.ro/liga-3/hamza-younes-antrenor-si-jucator-la-una-dintre-cele-mai-slabe-echipe-din-acest-sezon-de-liga-3-anuntul-formatiei-la-care-merge-tunisianul-19257282

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-tanase-ultima-data-la-fcsb-a-preluat-o-echipa-din-liga-3-19257297

Marius ANGHEL 06 Jan. 2023, 19:31 Liga 4
Pe aceeași temă