Decizie surprinzătoare a lui Simon Măzărache după despărțirea de Petrolul: atacantul a ajuns în Liga 4! ”E datoria mea să readuc aici speranța că o să fie iar fotbalul care a fost odată” | VIDEO

Marius ANGHEL 22 Jan. 2023, 14:19 Liga 2

Alegere surprinzătoare făcută de Simon Măzărache după ce în această iarnă s-a despărțit de prim-divizionara Petrolul Ploiești.

Atacantul originar din Schitu Goleşti (Argeș) a decis să își continue cariera în Liga 4, deși are doar 30 de ani, împliniți în data de 10 ianuarie, și mai avea multe de spus în fotbalul profesionist din România.

Măzărache a semnat cu ACS ARO Muscelul Campulung, o echipă înființată de curând și care se dorește continuatoarea fostei ARO.

Simon Măzărache va juca la ACS ARO Muscelul Campulung după despărțirea de Petrolul

Simon Măzărache a jucat ultima dată pentru Petrolul, echipă la care a ajuns în vara anului 2021 și cu care a reușit mai întâi promovarea în prima ligă, din primul sezon. În ediția 2021-2022 a Ligii 2 a evoluat pentru prahoveni în 25 de jocuri și a marcat 2 goluri. A rămas în lotul ”lupilor” și pentru SuperLigă, iar în prima parte a sezonului actual a prins 14 meciuri, a jucat însă doar 471 de minute și nu a înscris. A marcat însă de două ori în Cupa României, unde a prins 133 de minute în 4 jocuri.

În această iarnă s-a despărțit de Petrolul și a ales, surprinzător, să continue tocmai în Liga a 4-a Argeș.

”Nu a fost foarte greu să mă convingă, pentru că eu oricum voiam să iau decizia asta, să mă reîntorc acasă. Am dat și un interviu acum trei-patru ani de zile și am zis că atunci când va fi un proiect în care eu am încredere o să mă întorc. Această echipă mi-a oferit totul. M-a luat de acasă și mi-a dat, pur și simplu, tot ce am acum. De aici am plecat la Craiova și cred că e datoria mea să mă reîntorc și să readuc, așa, nu știu, pot să spun speranța, că o să fie iar fotbalul care a fost odată la Câmpulung”, a spus Măzărache la microfonul Muscel TV.

101 meciuri în prima ligă pentru Măzărache

În cariera sa, Simon Moise Măzărache a evoluat la Sporting Pitești, Dinamo 2, ACS Berceni, Viitorul Axintele, Muscelul Câmpulung, Universitatea Craiova, Juventus București, Concordia Chiajna, CS Mioveni, Farul Constanța și Petrolul Ploiești.

În prima ligă a evoluat pentru U Craiova (53 meciuri și 6 goluri), Juventus București (21 meciuri și 3 goluri), Concordia (13 meciuri) și Petrolul (14 meciuri). La acest nivel fotbalistic are 101 meciuri și 9 goluri.

ARO Muscelul Campulung e lider în Liga a 4-a Argeș

Noua echipă a lui Simon Măzărache, ACS ARO Muscelul Campulung, este lider în Liga a 4-a Argeș după 17 etape, în cele 15 meciuri disputate în prima parte a sezonului câștigându-le pe toate, având 74-8 golaveraj, 45 de puncte și fiind principala favorită la accederea la barajul de promovare în Liga 3. A doua clasată este ACS Speed Academy Pitești, cu 42 de puncte.

În lotul formației argeșene antrenată de Ovidiu Tică se află și Andrei Nilă (37 de ani), fost atacant la CS Mioveni și FC Argeș. Pentru galben-verzi a prins 12 meciuri în Liga 1 în sezonul 2011-2012.

În prima parte a sezonului, la ARO a evoluat și Mihai Costea (34 de ani), fost atacant la U Craiova, FCSB, FC Voluntari sau Chindia, campion în 2013 și 2014 cu echipa lui Becali.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Muscel TV

https://liga2.prosport.ro/liga-4/adrian-petre-reales-presedinte-al-ajf-buzau-sunt-sigur-ca-si-de-acum-inainte-vom-reprezenta-un-exemplu-19258458

https://liga2.prosport.ro/liga-4/frf-a-aprobat-regulamentul-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-editia-2023-2024-cand-se-stabilesc-meciurile-si-datele-in-care-vor-avea-loc-19257055

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mihai-costea-in-liga-a-4-a-arges-a-semnat-cu-echipa-care-reinviat-brandul-aro-19244604

Marius ANGHEL 22 Jan. 2023, 14:19 Liga 2
Pe aceeași temă