Primul jucător de care s-a despărțit Chindia după rezilierea cu Dragoș Militaru. A semnat cu o altă echipă din Liga 2 și a fost adus în schimb un atacant de la CFR Cluj

Bogdan ISTRATE, Marius ANGHEL 23 Aug. 2023, 16:17 Liga 2
Primul jucător de care s-a despărțit Chindia după rezilierea cu Dragoș Militaru. A semnat cu o altă echipă din Liga 2 și a fost adus în schimb un atacant de la CFR Cluj

Chindia sub mandatul de președinte al clujeanului Andrei Cordoș surprinde de la o zi la alta.

La mai puțin de 24 de ore de la remiza cu Gloria Buzău (scor 1-1) ilustrată cu desene pe canalele oficiale ale clubului, au fost anunțate două mutări. Clubul a renunțat la Gabriel Dodoi (atacant, 24 ani) și a adus în schimb un atacant din Gambia, pe Mustapha Jah (19 ani), luat sub formă de împrumut de la CFR Cluj.

Gabriel Dodoi s-a despărțit de Chindia și a semnat cu CSM Alexandria

Gabriel Dodoi devine primul jucător care se desparte de Chindia după demiterea antrenorului Dragoș Militaru, produsă săptămâna trecută. Atacantul prezentat în urmă cu două luni la Târgoviște și care a înscris un gol în pregătiri, remiza cu Ceahlăul, de la Ghimbav, 1-1, a jucat 64 de minute, din postura de rezervă, în primele două partide din campionat, 1-1 cu Steaua și 0-0 la Slatina. A fost titular și în meciul din Cupa României cu CS Blejoi, câștigat cu 5-0, în care nu a marcat.

Dodoi a semnat imediat cu CSM Alexandria, nou-promovată în Liga 2.

”Întăriri pentru CSM Alexandria. Atacantul Gabriel Dodoi, de la Chindia, dar și mijlocașul Răzvan Mogoș, de la Poli Iași, se alătură lotului nostru. Pe de alta parte, în play-off-ul Cupei României vom juca acasă cu Concordia Chiajna. Mai multe detalii diseara”, anunță Alexandria, care ajunge, astfel, la 14 achiziții în această vară.

Mustapha Jah, adus de la CFR Cluj, unde abia a prins câteva minute într-un joc

La scurt timp după anunțul despărțirii de Dodoi, Chindia a anunțat aducerea lui Mustapha Jah de la CFR Cluj, atacant din Gambia care a jucat câteva minute, în prelungiri, pentru trupa ardeleană, în semifinala de Cupă a României cu Sepsi din aprilie 2023, pierdută cu scorul de 0-3!

În actualul sezon al primei ligi, Jah a prins lotul CFR-ului într-un singur joc, în victoria cu 2-0 cu Poli Iași, fără să fie însă utilizat.

Și alții pe lista neagră!

După Gabriel Dodoi, pe lista disponibilizaților după trei etape ar putea intra toți jucătorii aduși la cererea lui Dragoș Militaru, patru-cinci la număr.

Cel mai probabil, acestora nu li mai vor da minute de către Vasile Miriuță, omul instalat la Târgoviște la două luni de la retrogradarea cu Minau Baia Mare în Liga 3.

De notat că pe linie moartă au intrat și Adrian Ioniță sau Alex Petre, ambii dâmbovițeni. Se pregătesc și alte plecări din lotul și așa subțire, înaintea unei serii de foc în campionat, cu Argeș, Slobozia și Ceahlăul.

Cu Phoenix Buziaș în Cupa României!

Altfel, Chindia se poate considera norocoasă la tragerea la sorți a Play-off-ului Cupei României, urmând să joace în deplasare la Phoenix Buziaș, echipă din Liga 3, la mijlocul săptămânii viitoare.

Echipa din Târgoviște are mari șanse să intre în grupele competiției pentru al doilea sezon la rând.

Până atunci va evolua sâmbătă, de la ora 11:00, la Mioveni, cu Campionii FC Argeș, în etapa a 4-a a Ligii 2. Trupa piteșteană are și ea un început la fel de modest de campionat, tot cu trei remize în tot atâtea jocuri.

Foto: Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciuri-play-off-cupa-romaniei-19281593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-gloria-buzau-meci-in-liga-2-19281437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-primele-concluzii-dupa-ce-a-inceput-treaba-la-chindia-19281394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/salarii-de-nababi-pentru-noii-sefi-ai-chindiei-trioul-cordos-stancioiu-rossi-incaseaza-mii-de-euro-in-fiecare-luna-platim-din-banii-judetului-smardoii-de-la-psd-cluj-ca-19281356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-jocurile-din-etapa-a-4-a-a-ligii-2-au-loc-de-la-ora-110019281290-19281290

Bogdan ISTRATE, Marius ANGHEL 23 Aug. 2023, 16:17 Liga 2
Pe aceeași temă