VIDEO | Golul etapei în Liga 3, reușit la Hunedoara! Portarul a înscris din acțiune, în minutul 90+8

Marius ANGHEL 26 Oct. 2020, 14:26 Liga 3
VIDEO | Golul etapei în Liga 3, reușit la Hunedoara! Portarul a înscris din acțiune, în minutul 90+8

CS Hunedoara a smuls in extremis un punct din meciul cu CSO Cugir, în etapa a 7-a a Ligii 3, încheiat la scorul de 3-3. Pe lângă faptul că a marcat în al optulea minut al prelungirilor, reușita a venit chiar de la portarul Hunedoarei, Florin Raț, dintr-o fază de atac aflată în desfășurare, nu una fixă.

Dacă în runda a 6-a campionatul Ligii 3 am văzut un autogol antologic în meciul CSM Satu Mare – Someșul Dej 0-1, cea mai recentă etapă a adus în prim-plan încă un gol cum rar vezi pe stadioanele de fotbal. S-a întâmplat sâmbăta trecută, la Hunedoara, acolo unde CS Hunedoara și CSO Cugir au terminat la egalitate meciul direct, scor 3-3. Ultimul gol al jocului este unul cu totul special.

Portarul Florin Raț a egalat pentru Hunedoara cu o lovitură de cap, în minutul 90+8

După ce Cugirul, liderul Seriei a 9-a a Ligii 3, a avut 2-0 în deplasare, a fost egalat, apoi a marcat în minutul 89 din penalty și credea că soarta jocului nu mai poate fi schimbată, arbitrul Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel) a împins meciul în prelungiri până când gazdele au egalat din nou.

Dar autorul golului a fost unul special, chiar portarul, urcat în atac de câteva secunde bune, dar nu la o fază fixă, ci în desfășurarea jocului.

După o fază de atac purtată în flancul drept, urmată de o centrare din marginea careului, portarul Florin Raț a pus capul din 6 metri și a înscris pentru 3-3 (video, minutul 11:22). Imediat după gol, centralul care a avut multe decizii prin care a încins spiritele pe teren a și fluierat finalul partidei, iar CS Hunedoara a sărbătorit egalul ca și când ar fi câștigat.

Până la golul din minutul 90+8, pentru Hunedoara a mai marcat prin Andrei Vasinc (66) și Flavius Iacob (70), în timp ce pentru Cugir au înscris Paul Păcurar (11), Tudor Șaucă (49) și Vitinha (89 – penalty).

Rezumatul meciului CS Hunedoara – CSO Cugir 3-3:

https://www.youtube.com/watch?v=y7XOTBxNRDc&feature=emb_title

Partida de la Hunedoara, stricată de centralul Cristian Anghelina

Ziarul Unirea a scris după meciul de la Hunedoara că partida a fost stricată de centralul Cristian Anghelina, care prin deciziile sale a nemulțumit ambele tabere, creându-se tensiune și nervi. ”Ba mai mult, la final, într-un scandal în care a fost implicat Toilă (eliminat în minutul 45+2), s-a creat o busculadă și a văzut cartonașul roșu și Casian, direct de pe bancă!”, a notat ziarul din Alba Iulia.

O decizie eronată a centralului a dus la eliminarea portarului Toilă și un penalty în contul gazdelor, însă portarul Raul Opric a reușit să apere execuția lui Robert Cristian. Și Cugirul a primit un penalty în final de joc, transformat de Vitinha în minutul 89.

În urma acestui rezultat, CSO Cugir a rămas pe locul 1 în Seria 9 a Ligii 3, cu 19 puncte acumulate în 7 meciuri, iar CS Hunedoara a urcat pe locul 6, cu 7 puncte strânse în cinci partide.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-7-noua-meciuri-sunt-programate-sa-se-desfasoare-astazi-cazurile-de-covid-19-iau-amploare-si-amana-cel-putin-opt-partide-din-aceasta-runda-19153829

https://liga2.prosport.ro/liga-3/steaua-merge-ceas-in-liga-3-si-a-obtinut-a-sasea-victorie-in-sase-meciuri-ultimul-succes-1-0-cu-rapid-2-florin-rasdan-suntem-o-familie-si-asta-se-vede-pe-teren-19154136

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-autogol-antologic-in-liga-3-partida-dintre-csm-satu-mare-si-somesul-dej-a-fost-transata-de-o-executie-inexplicabila-a-unui-fundas-reactii-ironice-din-tribune-anuleaza-ma-a-fost-o-19153116

Marius ANGHEL 26 Oct. 2020, 14:26 Liga 3
Pe aceeași temă