Tibi Bălan a revenit la Minerul Ocna Dej la numai două luni de la plecare! Conducerea și antrenorul au bătut palma acum, deși în iulie nu s-au înțeles. Divizionara a treia a mutat și la nivelul lotului: a adus un fost atacant de la CFR Cluj

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2022, 22:19 Liga 3
Tibi Bălan a revenit la Minerul Ocna Dej la numai două luni de la plecare! Conducerea și antrenorul au bătut palma acum, deși în iulie nu s-au înțeles. Divizionara a treia a mutat și la nivelul lotului: a adus un fost atacant de la CFR Cluj

Minerul Ocna Dej a anunțat ce antrenor principal va conduce echipa după despărțirea de Mihai Ianc. Clubul din Liga 3, care a luat locul Someșului Dej în Seria 10, în urma unei fuziuni, va fi antrenat, surprinzător, de Tiberiu Bălan. De ce surprinzător? Tiberiu Bălan a plecat de la echipă în iulie.

Tiberiu Bălan s-a întors la Minerul Ocna Dej după două luni

În urma fuziunii care a dat naștere proiectului Minerul Ocna Dej, contractul fostului fotbalist al Sportului Studențesc nu a mai continuat, iar apoi a fost numit Mihai Ianc. Acesta din urmă a rezistat doar o etapă la echipă, rezilierea fiind anunțată sub forma dorinței sale de a pleca, iar conducerea Minerului Ocna Dej a anunțat, azi, 6 septembrie, revenirea lui Tiberiu Bălan.

Practic, oficialii clubului din Seria 10 au bătut pasul pe loc cu aceste mutări care cu siguranță au destabilizat, într-o oarecare măsură, lotul. Deși nimic nu intuia faptul că Tiberiu Bălan nu va mai fi antrenorul echipei și pentru sezonul abia început, a fost doar o pauză de exact două luni, timp în care locul ”i-a fost ținut” de Mihai Ianc.

În iulie, Minerul Ocna Dej anunța că nu a ajuns la un acord în privința prelungirii cu Tiberiu Bălan

În iulie, când Bălan a plecat de la echipă, mesajul transmis de club era acela că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungire, probabil din perspectiva modului în care trebuia să se organizeze strategia pentru 2022-2023.

COMUNICAT

Venim cu o veste importantă atât pentru susținătorii echipei noastre, cât și pentru toți pasionații de fotbal.

Tibi Bălan revine la Minerul 1947 Ocna Dej pe postul de #antrenor principal.

După plecarea antrenorului Ianc Mihai au fost luate în calcul mai multe variante de înlocuire a acestuia, s-au purtat discuții cu anumiți antrenori, dar, în cele din urmă, am hotărât să mizăm pe un antrenor care cunoaște în mare parte componența lotului, acesta fiind un avantaj care îi facilitează acomodarea la echipă, având în vedere că suntem în plin campionat.

Fiind un antrenor tânăr, la început de drum, cu un lot de asemenea foarte tânăr, o să îi acordăm toată susținerea noastră și suntem încrezători că împreună putem scrie o poveste frumoasă în istoria echipei Minerul 1947 Ocna Dej.

Ne dorim să vă reamintim faptul că, în cariera sa de fotbalist profesionist, Tiberiu Bălan a făcut performanță pentru SPORTUL STUDENȚESC, UNIREA URZICENI, U CLUJ, RAPID BUCUREȘTI ȘI STEAUA BUCUREȘTI.

Bine ai revenit în familia Minerilor !

Mult succes !”, a anunțat Minerul Ocna Dej pe pagina de Facebook.

Minerul Ocna Dej, fără punct după două etape de Liga 3

Minerul Ocna Dej are două eșecuri după primele două runde din Liga 3. A pierdut în primă fază cu Gloria Bistrița Năsăud, scor 0-1, pe teren propriu, pentru ca weekendul anterior să cedeze și în fața formației CSM Satu Mare, în deplasare, cu 1-3.

Tiberiu Bălan va debuta pe banca Minerului Ocna Dej contra FC Bihor Oradea, care are startul perfect de sezon, cu două victorii, 6 puncte, așa cum mai sunt doar două echipe în Seria 10 a Ligii a 3-a, Gloria Bistrița Năsăud și FC Bihor Oradea.

Sergiu Negruț și Septimiu Kolbasz, achiziționați de Minerul Ocna Dej

În altă ordine de idei, Minerul Ocna Dej a făcut două achiziții interesante în ultimele zile. A reușit să îl aducă, inițial, pe Sergiu Negruț (29 de ani), fost fotbalist la CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau CS Mioveni, care sezonul trecut a jucat la două echipe, printre care și Astra, acum în divizia a treia.

Atacantul are în palmares și un trofeu, Cupa României cu CFR Cluj în sezonul 2015-2016. Negruț are peste 50 de meciuri la nivelul primei ligi.

Septimiu Kolbasz este și el o nouă achiziție a echipei din Dej. Mijlocașul ofensiv, în vârstă de 17 ani, a venit de la Universitatea Cluj, sub formă de împrumut.

Foto: Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-2-12-meciuri-sunt-programate-sa-se-desfasoare-astazi-19243558

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/liga-3/presedintele-cs-dinamo-vrea-fuziunea-cu-dinamo-din-liga-2-insa-ii-pune-o-conditie-lui-zavaleanu-vrem-unitate-vrem-sa-fie-un-singur-dinamo-19244213

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astra-in-agonie-nu-poate-organiza-primul-meci-de-acasa-din-liga-3-si-pierde-la-masa-verde-cu-sc-popesti-leordeni-fara-o-minune-campioana-din-2016-va-fi-exclusa-din-competitie-19243659

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2022, 22:19 Liga 3
Pe aceeași temă