George Ogăraru ar alege FCSB 2 în ”finala” barajului pentru Liga 2: ”Poate e mai bine să jucăm cu ea”. Argumentul managerului Stelei și care sunt șansele ca partida de acasă să se dispute pe noua arenă din Ghencea

Răzvan STÎNGĂ, Andreea VISU 15 May. 2021, 17:22 Liga 3

Steaua va evolua în ”finala” de promovare pentru Liga 2. A învins Mostiștea Ulmu, acasă, în retur, cu același scor cu care s-a impus și în tur, 2-0. George Ogăraru, managerul Stelei, a vorbit despre acest succes, dar și despre următoarele confruntări, decisive, cu FCSB 2 sau CS Afumați.

Fostul fundaș consideră că rezultatul returului cu formația din Ulmu a fost unul meritat, prin prisma evoluțiilor celor două echipe. Vrea să vadă la fel de multă determinare și în ultimele două meciuri ale sezonului, pentru o promovare așteptată cu nerăbdare în Ghencea.

George Ogăraru: ”Cred că echipa noastră e foarte motivată, însă presiunea e diferită când joci cu FCSB” 

În ceea ce privește următorul adversar, FCSB 2 sau CS Afumați, George Ogăraru a declarat că nu are preferințe. Ținând cont de faptul că e o oarecare rivalitate cu FCSB 2, managerul Stelei a afirmat că ar înclina către ea, dacă acest lucru ar aduce un plus de motivație în rândul jucătorilor.

E o calificare muncită, cred eu meritată după două manșe. Și acum putem să ne pregătim pentru finala de baraj. Avem perspectiva aceasta, de a promova în Liga 2 și asta e cel mai important. Nu știm cu cine vom juca, vom aștepta meciul de mâine și vom pregăti partidele. Nu avem preferințe, suntem pregătiți pentru oricare dintre ele.

Cred că echipa noastră e foarte motivată, însă presiunea e diferită când joci cu FCSB. Atunci, trebuie văzut. Poate că e mai bine să joci cu FCSB, important e să gestionăm bine presiunea.

(N.r. – Referitor la momentul în care Vasile Tîrșolea a vrut să scoată echipa din Ulmu de pe teren) A fost un gest nepotrivit, am văzut că jucătorii au reacționat ca adevărați sportivi și au decis să rămână pe teren și să ducă meciul la bun sfârșit”, a declarat George Ogăraru la finalul partidei cu Mostiștea Ulmu.

Șanse aproape nule ca noul stadion să fie inaugurat odată cu acest baraj 

Deși se părea că ”finala” barajului de promovare în Liga 2 s-ar putea juca pe noul stadion din Ghencea, George Ogăraru a dat o veste proastă. Anume, că procentul ca acest lucru să se întâmple e foarte mic, pentru că încă nu s-au finalizat procedurile care țin de predare și primire.

Speră însă, cel puțin, ca protocolul medical în care fanii pot să revină la stadion să fie gata cât mai repede, pentru ca Steaua să fie susținută de suporteri în ”dubla” pentru promovare.

”(N.r. – Se va juca în acest final de sezon pe noul stadion?)Nu cred, suntem în procesul de predare-primire. (N.r. – Se va juca dubla pentru promovare cu fani?) Cu spectatori nu știu dacă se va juca. Cred că toate cluburile își doresc să aibă spectatori în tribune și să revină acel spectacol cu care toți suntem obișnuiți. Sperăm să treacă nenorocirea asta și să revină totul la normal”, a mai spus George Ogăraru.

Steaua a câștigat returul cu Mostiștea Ulmu, prin golurile marcate de Emilian Pacionel, în minutul 66, din penalty, și Cezar Mihalache, în minutul 90+4.

Echipa utilizată de Daniel Oprița: Bălbărău – Ad. Ilie, Beţa, Walace, Călinţaru – Val. Bărbulescu (cpt.), Enceanu (Băjenaru 46′) – E. Pacionel, Huiban (Cez. Mihalache 72′), Al. Zaharia (Rob. Neacșu 83′) – Răsdan (Măd. Mihăescu 46′)
Rezerve neutilizate: Șt. Mușat – Ov. Morariu, Ant. Vlad, Nsiah, Bactăr

Foto și video: Andreea Visu
Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

Răzvan STÎNGĂ, Andreea VISU 15 May. 2021, 17:22 Liga 3
Pe aceeași temă