Marius Onofraș, ”ca la 40 de ani”. Mijlocașul a înscris primul său gol în Liga 3, la debut: ”M-am bucurat ca atunci când marcam în Liga 1 sau în meciurile internaționale”

Răzvan STÎNGĂ 30 Sep. 2020, 16:24 Liga 3

Marius Onofraș continuă să-și pună amprenta asupra fotbalului și la 40 de ani, chiar dacă la un nivel nu foarte ridicat, în Liga 3. Mijlocașul de bandă joacă pentru Bradu Borca, dar nu o face foarte des. Are o înțelegere cu echipa din județul Neamț nou-promovată în cel de-al treilea eșalon și vine doar când poate, întrucât este team-manager la Poli Iași, în Liga 1. Onofraș nu a jucat în primele două etape pentru Bradu Borca. Abia în etapa a 3-a a făcut-o, când a marcat și a adus și prima victorie în acest sezon.

  • Bradu Borca se află pe locul 7 din 10 echipe în Seria 1 din Liga 3, cu 3 puncte.

Marius Onofraș: ”Este un moment aparte când simți că munca tuturor este răsplătită de un gol” 

Mijlocașul a fost utilizat în confruntarea de pe teren propriu cu Dante Botoșani, în care echipa lui s-a impus cu 3-1. A deschis scorul, cu o reușită în minutul 14. A fost și prima partidă din carieră în Liga 3 și a vorbit despre această premieră.

”Pentru prima dată în caieră am jucat într-un meci oficial în Liga 3 și am debutat cu gol. Știu că multora le vine greu să creadă, dar asta este realitatea. M-am bucurat de gol la fel ca în anii în care marcam în Liga 1 sau în meciurile internaționale. Bucuria este la fel de mare atunci când înscrii pentru că vezi cum se adună colegii în jurul tău pentru felicitări și le simți satisfacția. Este un moment aparte când simți că munca tuturor este răsplătită de un gol”, a declarat Marius Onofraș pentru frf.ro.

Marius Onofraș: ”În Liga 3 merg numai când am timp” 

Mijlocașul a promis că va juca și în meciul din etapa a 4-a, de acasă, cu Sporting Juniorul Vaslui. Acest lucru va fi posibil pentru că Poli Iași va juca în Liga 1 vineri, iar partida dintre Bradu Borca și Sporting Juniorul Vaslui este programată sâmbătă.

”Sunt jucător la Borca și team-manager la Politehnica Iași, în Liga 1, în același timp. Este o îmbinare frumoasă de activități, iar să joc în Liga 3 merg numai când am timp. Așa este înțelegerea cu cei din conducerea Bradului, oamenii înțelegând că principala mea grijă este Politehnica. Chiar mă bucur că Poli Iași are meci vineri la Craiova, fiindcă voi putea ajunge la meciul Bradului de sâmbătă, tot la Târgu Neamț, cu Sporting Vaslui. Mă simt privilegiat să pot juca încă și să pot să fiu parte din grupul Politehnicii Iași, echipa mea de suflet”, a mai declarat Marius Onofraș.

Marius Onofraș: ”Cred că Bradul poate juca și în sezonul următor al Ligii 3” 

Onofraș a fost un om important al echipei și sezonul trecut, când a pus umărul la promovarea din Liga 4. Vrea să mai joace pentru Bradu Borca și să îndeplinească obiectivele trasate de cei care gestionează clubul. Pentru moment, pentru actuala stagiune, obiectivul este salvarea de la retrogradare.

”Am îndeplinit marele vis al celor de la Bradul, adică promovarea în Liga 3, dar mai sunt și alte țeluri de atins. Pentru început echipa trebuie întărită pentru a rămâne în acest eșalon. Va fi greu, dar cred că Bradul poate juca și în sezonul următor al Ligii 3. De asemenea, oamenii de la Borca vor fotbal de Liga 3 acasă la ei. Am discutat cu cei din jurul echipei și se zbat să găsească fonduri pentru a moderniza baza lor sportivă. Sunt sigur că la fiecare meci în Liga 3 echipa va fi susținută de tribune pline la fiecare meci acasă. Sunt suporteri pătimași și dornici de meciuri frumoase. Și chiar merită localitatea o bază sportivă frumoasă”, a încheiat Marius Onofraș.

Marius Onofraș, campion în Liga 1 cu Unirea Urziceni 

Marius Onofraș este campion al României și câștigător al Cupei României, cu Unirea Urziceni în 2009, respectiv FCSB în 2011. În C.V.-ul mijlocașului lansat de Poli Iași mai apar echipele FC Brașov, Dacia Unirea Brăila și Xazar Lankaran (Azerbaijan). Are peste 200 de meciuri în Liga 1, peste 100 în Liga 2 și a participat cu Unirea Urziceni în grupele Ligii Campionilor, după câștigarea campionatului.

Foto: Duminica pe tarla și CS Bradu Borca

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-etapei-a-3-a-a-ligii-3-17-partide-se-joaca-astazi-nici-aceasta-runda-nu-scapa-de-meciuri-amanate-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-19149526

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-afumati-a-simtit-cooperativa-la-ultimele-doua-meciuri-jucate-contra-celor-de-la-mostistea-ulmu-si-trage-un-semnal-de-alarma-catre-cca-coincidenta-remarcata-de-ilfoveni-la-cele-do-19150293

https://liga2.prosport.ro/liga-3/trei-dintre-cele-noua-restante-ale-noului-sezon-al-ligii-3-au-loc-astazi-de-la-ora-1700-se-joaca-la-vaslui-pascani-si-copsa-mica-19150153

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-start-perfect-de-sezon-trupa-lui-cristian-popovici-are-victorii-pe-linie-in-campionat-si-o-calificare-in-cupa-romaniei-va-fi-o-lupta-in-patru-pentru-primele-doua-locuri-d-19150137

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Sep. 2020, 16:24 Liga 3
Pe aceeași temă