Florin Costea și-a prelungit contractul cu Viitorul Dăești: ”De aici mă retrag.” În paralel, fostul golgheter al Ligii 1 se pregătește să devină și antrenor

Adrian MUJEA 26 Jun. 2021, 19:28 Liga 3
Florin Costea și-a prelungit contractul cu Viitorul Dăești: ”De aici mă retrag.” În paralel, fostul golgheter al Ligii 1 se pregătește să devină și antrenor

Florin Costea (36 ani) și-a prelungit acordul cu Viitorul Dăești pentru încă un sezon. Fostul internațional locuiește chiar în comuna vâlceană, iar de un an este și profesor de educație fizică și sport în localitate.

Atacantul va juca pentru al treilea an la rând pentru echipa din Liga 3.

”Nu mai vreau să mai plec de acasă, de lângă familie, am fost plecat 20 de ani! Dăești este ultima echipă pentru care mai joc, de aici mă retrag. Mai vreau să joc de plăcere, dacă sunt ferit de accidentări, joc cât mă țin picioarele. Când nu mai pot să joc, ridic mâna și mă dau singur la o parte. Eu vreau doar să joc, asta îmi place, nu sunt pasionat să și joc și să antrenez”, a spus, pentru Liga2.ro, fostul jucător al Craiovei, FCSB sau CFR Cluj.

Florin Costea vrea să devină antrenor, însă abia după ce își încheie cariera de jucător

Florin Costea are licența UEFA C pentru antrenori și va face în viitor cursurile pentru UEFA B și UEFA A. Intenționează să antreneze, însă doar după ce își va încheia cariera de jucător.

”Când voi dori să antrenez, voi pune stop carierei de jucător. Poate voi ajunge un antrenor mare, nu știi ce îți oferă viitorul în viață, trebuie să profiți de oportunitățile care apar. Când eram mic îmi doream să fiu fotbalist, dar nu mă gândeam că ajung să joc la echipa națională, chiar dacă asta visam”, a mai spus Costea.

Florin Costea a jucat în cariera sa de fotbalist la CSM Râmnicu Vâlcea, Universitatea Craiova, Steaua, CS Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho FC (Irak), CSM Râmnicu Vâlcea, ACS Șirineasa, ”FC U” Craiova, Vedița Colonești și Viitorul Dăești. Pentru naționala României are șase meciuri.

  • Până acum au părăsit echipa din Dăești patru jucători, Georgescu (Horezu), Bărbuți (CSM Slatina), Bicuschi și Talpoș.
  • Primul transfer efectuat de Viitorul a fost Grigore Ceapă (Slatina). Reunirea echipei pregătită de Adrian Popa este stabilită pe data de 12 iulie, la Fedeleșoiu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/florin-costea-invitat-special-la-sarbatoarea-promovarii-in-liga-1-a-fc-u-craiova-cuvantul-prin-care-a-caracterizat-echipa-lui-adrian-mititelu-19186717

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-gol-de-cnn-marcat-in-liga-3-gabriel-precup-i-a-luat-fata-lui-florin-costea-la-meciul-cu-csm-jiul-19178941

Adrian MUJEA 26 Jun. 2021, 19:28 Liga 3
Pe aceeași temă