Bătaie la meciul dintre ACS Poli și Progresul Ezeriș! Unul dintre protagoniști, deja dat afară de club. ”E păcat că s-a întâmplat așa ceva la Timișoara, nu într-un sat!”

Anda DELIU 16 Oct. 2020, 21:32 Liga 3

Partida dintre ACS Poli și Progrezul Ezeriș, desfășurată vineri la Timișoara, pe stadionul Electrica, în cadrul etapei a 3-a a Ligii 3, Seria 8, câștigată de alb-violeți cu 2-0, a fost întreruptă în minutul 65 de o bătaie la banca oaspeților. Portarul de rezervă al poliștilor, Alexandru Andrei Filip i-a lovit pe delegatul cărășenilor, Cristian Șodâncă, și pe fotbalistul Andrei Jula, după ce între cei doi jucători ar fi fost un conflict verbal dur. După meci, Filip a și fost dat afară de la fosta prim-divizionară.

Bătaie între jucători în timpul meciului ACS Poli – Progresul Ezeriș

Filip și Jula s-au înjurat după ce acesta din urmă a fost înlocuit și a venit la bancă să ia cheia de la vestiarul echipei. Filip era, ca rezervă, în tribună. Cei doi s-au apostrofat, au început să scuipe, după care Filip a fost în câteva secunde jos!

”Filip l-a făcut pe Andrei boschetar, el a ripostat, apoi Filip a scuipat din tribună. În câteva secunde a fost jos, a intrat printr-o portiță din gard. A venit spre Jula, am încercat să-l opresc și m-a lovit cu pumnul. Apoi l-a lovit și pe Jula și s-a iscat un meleu. E păcat că s-a întâmplat așa ceva la Timișoara, nu într-un sat! Vom face probabil un memoriu. Nici jucătorul meu nu ar fi trebuit să riposteze, acum probabil va lua și el multe etape de suspendare”, a declarat Cristian Șodâncă, delegatul Ezerișului.

Andrei Filip, deja dat afară de la club după acest incident

Administratorul special al celor de la ACS Poli, Petrea Mușat, ne-a spus că l-a dat deja afară pe Filip după acest incident.

”Eu eram pe partea cealăltă, la tribuna a doua. Am văzut că se face un meleu, de acolo nu am văzut cine a lovit. Probabil dacă stăteam eu pe bancă nu se întâmpla așa ceva, dar acum, cu aceste reguli, nu e voie. Am înțeles că Filip i-a lovit pe delegat și încă un jucător. După meci imediat i-am cerut scuze vicepreședintelui și îmi cer scuze eu față de toți. Imediat am spus că cine a făcut asta să plece, nici nu știam cine e. Pe Filip l-am legitimat chiar în 5 octombrie, pentru că a plecat Gakos în Grecia și am zis să luăm un al treilea portar. Dar eu nu tolerez așa ceva. Am înțeles că cei doi jucători se cunosc și la final se și pupau, își cereu iertare”, a spus Mușat pentru Liga2.ro.

Cât despre portița din gard prin care a intrat Filip pe teren, Mușat spune că e lăsată deschisă pentru ca jucătorii de rezervă să coboare din tribune la încălzire, pe marginea terenului. Cei doi fotbaliști au fost eliminați de arbitru, care a trecut incidentul în raport.

Golurile victoriei timișorenilor le-au marcat Alexandru Dinca în minutul 37 și Sinișa Sporin, în minutul 60.

În acest moment, ACS Poli se află pe locul 5 în Seria a 8-a a Ligii 3, cu 10 puncte acumulate după șase meciuri. Progresul Ezeriș se află pe poziția a 8-a din 10 în clasament, cu trei puncte.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-13-meciuri-se-disputa-acum-trei-partide-au-si-fost-reprogramate-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19152712

Anda DELIU 16 Oct. 2020, 21:32 Liga 3
Pe aceeași temă