Prezentat ca noul președinte al Sportul Şimleu Silvaniei, Laszlo Sepsi nu a mai semnat. Ce s-a întâmplat

Andrei PASCU 02 Feb. 2023, 11:22 Liga 3
Prezentat ca noul președinte al Sportul Şimleu Silvaniei, Laszlo Sepsi nu a mai semnat. Ce s-a întâmplat

Laszlo Sepsi nu mai revine în fotbalul românesc, ca președinte al clubului Sportul Şimleu Silvaniei! Deși formația clasată pe locul 8 în Seria 10 din Liga 3 anunța că a ajuns la un acord cu fostul fundaș, se pare că lucrurile nu au stat chiar așa, iar părțile nu s-au înțeles.

Laszlo Sepsi nu a semnat cu Sportul Şimleu Silvaniei, deși a fost prezentat oficial

Sportul Şimleu Silvaniei făcea un anunț spectaculos în primele zile din acest an, anume că l-a convins pe Laszlo Sepsi să vină în club, pe postul de președinte, în locul lui Ioan Gurzău, care a plecat în această iarnă la SCM Zalău. Doar că, în realitate, părțile nu erau înțelese la acel moment, ci discuțiile erau avansate.

Sportul Şimleu Silvaniei a programat de trei ori reunirea

Conform site-ului Sportul Sălăjean, Laszlo Sepsi i-a refuzat pe conducătorii clubului din Liga 3 pentru că trăiește la Târgu Mureș și are afaceri de care trebuie să se ocupe, neavând timp pentru revenirea în fotbal. Astfel, conducerea l-a numit în funcție, în cele din urmă, potrivit sursei amintite, pe Lupo Csaba Lorand, fost jucător al unor cluburi din Şimleu Silvaniei.

Nici la nivelul organizării interne a jucătorilor nu stă prea bine Sportul Şimleu Silvaniei, care trebuia să reia pregătirile, în primă fază, pe 30 ianuarie, iar apoi pe 6 februarie. Însă, pe pagina de Facebook a clubului din Liga 3 au apărut deja poze de la reunire, care a fost decalată pentru a doua oară, cu câteva zile mai devreme, joi, 2 februarie.

Sportul Şimleu Silvaniei, locul 8 în Seria 10 din Liga 3

Sportul Şimleu Silvaniei ocupă locul 8 în Seria 10 din Liga 3, cu 10 puncte, la numai două puncte de ultimul loc, al 10-lea, CSM Victoria Carei. În 15 meciuri din acest sezon, Sportul Şimleu Silvaniei a adunat trei victorii, trei egaluri și nouă eșecuri, fiind la patru puncte de formația de deasupra ei, CSM Sighetu Marmaţiei.

În prima rundă din 2023, a 16-a a campionatului regular din Liga 3, Sportul Şimleu Silvaniei va întâlni chiar ultima clasată, CSM Victoria Carei.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tiberiu-serediuc-si-calin-jurj-la-pachet-in-liga-3-19259332

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-o-tine-din-victorie-in-victorie-in-partidele-amicale-dar-si-adversarii-sunt-inferiori-valoric-timisenii-si-au-gasit-golgheter-19259366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-invinsa-de-corvinul-hunedoara-sub-ochii-lui-cosmin-contra-pe-dan-paltinisanu-benga-testeaza-un-francez-fost-la-pandurii-si-resita-19259344

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-a-spart-gheata-in-amicale-cu-ceahlaul-un-portar-din-liga-3-semneaza-cu-echipa-lui-leo-grozavu-19259331

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-victorie-in-amicalul-cu-cs-blejoi-19259308

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-in-amicalul-cu-viitorul-daesti-19259296

 

 

Andrei PASCU 02 Feb. 2023, 11:22 Liga 3
Pe aceeași temă