A pus stop carierei de fotbalist la doar 19 ani și pleacă la muncă în Germania. Clubul voia să se bazeze pe el în noul sezon de Liga 3

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 15:35 Liga 3
A pus stop carierei de fotbalist la doar 19 ani și pleacă la muncă în Germania. Clubul voia să se bazeze pe el în noul sezon de Liga 3

Atacantul de 19 ani Eduard Trinka a decis să renunțe la fotbal, pentru o perioadă de timp cel puțin. A hotărât să rezilieze contractul cu divizionara a treia Sportul Șimleu Silvaniei și să meargă la muncă în Germania. Asta deși a debutat în Liga a 3-a în returul sezonului trecut.

A renunțat la fotbal și pleacă la muncă în Germania 

Eduard Trinka a prins primele minute pentru Sportul Șimleu Silvaniei în luna martie, într-o partidă cu Progresul Şomcuta Mare. Era mulțumit de premiera din cariera sa și reacția lui de la acel moment nu lăsa impresia că vrea să renunțe la fotbal.

”Mă simt foarte bine la Sportul Șimleu şi mă bucur că mi-a oferit domnul antrenor și conducerea şansa să fac parte din nou din echipă! Mă bucur foarte mult de atmosferă și atitudinea echipei şi de faptul că am avut ocazia să debutez în Liga a 3-a  cu o victorie meritată. Am să muncesc foarte mult să îmi ajut echipa și sper să facem lucrurile pozitive  cum ne îndrumă domnul antrenor.

Pe viitor îmi propun să muncesc și să demonstrez că merit să joc şi titular. Avem jucători cu experiență de la cine pot  învăța foarte multe și cu siguranță după muncă vor apărea și rezultatele”, afirma tânărul de 19 ani la acel moment, după debutul în Liga 3, citat de Sportul Sălăjean.

Ioan Gurzău, președinte Sportul Șimleu Silvaniei: ”L-am fi păstrat în lotul pentru sezonul următor”

Iată că la numai câteva luni distanță după debutul în Liga a 3-a, Eduard Trinka s-a reorientat și a decis să renunțe, pentru o perioadă determinată de timp cel puțin, la fotbal și să meargă la muncă în Germania.

Noi l-am fi păstrat în lotul pentru sezonul următor, însă el a decis să plece la muncă în Germania”, a declarat Ioan Gurzău, președintele clubului, citat de Sportul Sălăjean.

Eduard Trinka e fost junior la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

La numai 16 ani, Eduard Trinka a fost desemnat unul dintre cei mai buni tineri din Liga a 4-a, pe vremea în care evolua la CS Barcău Nuşfalău. Mai mult, pentru un timp a trecut și pe la juniorii echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Cu Sportul Șimleu Silvaniei, atacantul chiar a reușit să promoveze în Liga 3, fiind în lotul echipei în sezonul de Liga 4 în care s-a reușit accederea în eșalonul superior.

Foto principal: Sportul Sălăjean

https://liga2.prosport.ro/liga-3/constantin-schumacher-numit-antrenor-la-echipa-secunda-a-clubului-campionii-fc-arges-fostul-mijlocas-are-planuri-mari-la-pitesti-acolo-unde-a-mai-activat-ca-jucator-dar-si-antrenor-19196267

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cu-gandul-la-promovarea-in-liga-2-bucovina-radauti-si-a-luat-portar-care-a-aparat-in-divizia-a-doua-sezonul-trecut-formatia-de-liga-3-multe-schimbari-in-defensiva-19196208

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-juniorul-vaslui-are-un-nou-principal-echipa-din-liga-3-va-aborda-sezonul-cu-romica-dorin-un-antrenor-cu-experiente-in-spania-si-china-19195897

Andrei PASCU 16 Aug. 2021, 15:35 Liga 3
Pe aceeași temă