Viorel Moldovan a refuzat să preia Poli Iași: ”Am alte priorități acum. Nu se pune problema.” Costel Enache devine favorit

Narcis POHOAȚĂ 20 Jun. 2021, 14:46 Liga 2
Viorel Moldovan a refuzat să preia Poli Iași: ”Am alte priorități acum. Nu se pune problema.” Costel Enache devine favorit

Poli Iași continuă să caute un antrenor dispus să se înhame la un proiect nou, dar extrem de complicat, în special din punct de vedere sportiv.

Dacă la nivel administrativ lucrurile s-au clarificat, din punct de vedere sportiv situația tinde să devină una critică dacă în următoarele 24 de ore ieșenii nu numesc un nou antrenor. Și asta pentru că unele echipe au început deja pregătirile, în timp ce Poli încă nu are o bancă tehnică, dar nici un lot de jucători.

Viorel Moldovan: ”Nu se pune problema, am alte priorități”

Primul pe lista scurtă de tehnicieni doriți în Copou a fost Viorel Moldovan (49 de ani), despărțit recent de Petrolul, însă acesta i-a refuzat pe oficialii de la Poli Iași.

Contactat de Liga2.ro, fostul internațional a recunoscut tratativele pe care le-a avut cu echipa din Copou, dar a precizat că are alte priorități și că nu se pune problema să preia gruparea ieșeană.

”Au fost discuții, dar în momentul de față am alte priorități și nu se pune problema. Le-am mulțumit celor de la Iași pentru interesul arătat față de mine, dar am alte priorități acum, nu se pune problema. E închisă pista Poli Iași. Le doresc din tot sufletul succes în continuare celor de la Iași, dar v-am spus, am alte priorități în momentul de față”, a declarat, pentru Liga2.ro, Viorel Moldovan.

Costel Enache devine favorit să preia echipa din Iași

După refuzul lui Viorel Moldovan, managerul general Florin Briaur a intensificat negocierile cu Costel Enache și sunt șanse mari ca luni sau cel târziu marți tehnicianul în vârstă de 48 de ani să semneze cu Poli Iași. Acesta a mai activat în Copou în intervalul 2013-2015, când echipa se numea CSMS, cunoaște bine Liga 2 și este preferat altor tehnicieni întrucât nu are pretenții salariale exagerate pentru nivelul celui de-al doilea eșalon.

Enache a antrenat ultima dată Universitatea Cluj, până la finalul sezonului recent încheiat de Liga 2.

Pe lista ieșenilor mai este și Eugen Neagoe, dar oficialii ieșeni nu sunt dispuși să plătească un salariu lunar de 7.000 de euro, efortul financiar fiind mult mai mare în condițiile în care Neagoe ar dori să vină la Iași cu un întreg staff.

Trebuie spus că în paralel cu tratativele pentru aducerea unui nou antrenor, oficialii ieșeni încearcă în aceste zile să creioneze și un lot de jucători. Astfel, la reunirea lotului ce ar putea avea loc miercuri sunt șanse să apară mai mulți jucători noi, pe lângă cei rămași din sezonul trecut și localnicii de la grupa de juniori.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/agata-andrei-cristea-ghetele-in-cui-golgeterul-lui-poli-iasi-despre-viitorul-sau-in-copou-sa-vedem-in-ce-voi-gasi-motivatie-poate-intr-o-noua-postura-nu-neaparat-de-jucator-19189717

https://liga2.prosport.ro/seria-1/drepturile-tv-pentru-liga-2-cupa-romaniei-si-supercupa-romaniei-au-fost-vandute-televiziunea-care-isi-anunta-abonatii-de-achizitie-19189587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-simionas-noul-presedinte-al-consiliului-director-la-poli-iasi-florin-briaur-numit-manager-general-reactiile-celor-doi-noi-sefi-ai-echipei-din-copou-19189464

Narcis POHOAȚĂ 20 Jun. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă