VIDEO | Steaua s-a răzbunat pentru eșecul cu ”U” Cluj într-un amical cu Unirea Bascov. A făcut scor cu formația din Liga 3, iar Daniel Oprița a testat jucătorii veniți în probe

Răzvan STÎNGĂ 24 Nov. 2021, 15:36 Liga 2
VIDEO | Steaua s-a răzbunat pentru eșecul cu ”U” Cluj într-un amical cu Unirea Bascov. A făcut scor cu formația din Liga 3, iar Daniel Oprița a testat jucătorii veniți în probe

La numai o zi după partida din Liga 2, cu ”U” Cluj, pierdută cu 0-1, Steaua a organizat o confruntare amicală cu Unirea Bascov, pe terenul 6 din Complexul Sportiv Steaua. Daniel Oprița le-a dat șansa să joace celor care au evoluat mai puțin în ultima perioadă, dar a și testat doi străini, pe Kevin Yoke şi Mazire Soula.

Steaua a învins Unirea Bascov cu 6-0! 

Steaua nu a avut probleme cu formația din Liga 3 și a răzbunat eșecul cu Universitatea Cluj, de marți, din etapa a 14-a a Ligii a 2-a. A câștigat cu scorul de 6-0, iar echipa lui Daniel Oprița a forțat încă din start. A deschis scorul chiar în minutul 1, prin Mihai Zătreanu, care a marcat cu un șut din careu, din prima, totul plecând de la o degajare greșită a portarului Claudiu Gheorghe.

Steaua a mai marcat de două ori până la pauză, iar Liviu Băjenaru și-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor în minutul 8. Experimentatul mijlocaș a punctat cu un șut pe jos din careu, tot din prima, iar la reușită a contribuit și Kevin Yoke, care i-a așezat balonul perfect lui Băjenaru.

Mazire Soula, printre marcatori, Kevin Yoke, extrem de activ 

Scorul pauzei, 3-0 pentru Steaua, a venit ca urmare a golului marcat de Cezar Gherghiceanu în minutul 37. Acesta a înscris cu capul, după o acțiune în banda dreaptă și o centrare foarte bună a lui Alexandru Zaharia.

Andrei Zătreanu, autorul primului gol al partidei, a înscris și prima reușită a Stelei din partea a doua. În minutul 56, el a profitat de un luft al unui adversar, a intrat în careu și a marcat pentru 4-0. S-a făcut 5-0 în urma celei mai frumoase faze a meciului, la care au contribuit cei doi jucători testați de Daniel Oprița. Kevin Yoke a centrat din stânga la marginea careului mare, Mazire Soula a deviat apoi spectaculos cu călcâiul, din prima, pentru Zătreanu, iar acesta i-a întors ulterior lui Soula, care a marcat din câțiva metri.

Alexandru Stoian a stabilit scorul final în minutul 83, la o nouă fază la care apărarea Unirii Bascov a fost depășită.

Andrei Zătreanu, omul amicalului, cu două goluri 

Andrei Zătreanu, omul amicalului cu divizionara a treia, grație celor două goluri, a jucat doar într-un meci pentru Steaua în Liga 2, în acest sezon. A evoluat în chiar prima partidă a campionatului, cu FK Csikszereda, 45 de minute, iar apoi a fost cel mult rezervă.

A fost ok, un meci de pregătire, ne-am descurcat. Am încercat să ne înțelegem cu cei doi jucători testați, a fost bine. Sperăm să facă și ei cât mai multe meciuri bune, să ne ajute pe viitor.

Sper să joc bine și pe stadionul principal, sper să îmi revin cât mai repede și să joc”, a spus Andrei Zătreanu după meciul amical cu Unirea Bascov.

Golurile marcate de Steaua în amicalul cu Unirea Bascov 

  • Primul 11 al Stelei: Iancu – Călințaru, Bactăr, Morariu, Neacșu – Yoke, Băjenaru, Mazire, Zaharia – Zătreanu, Gherghiceanu.
    Rezerve: -.
    Antenor: Daniel Oprița.
  • Primul 11 al Unirii Bascov: Gheorghe – Gallo, Butac, Dună, Tănase, Nagamatsu, Gheoroae, Niță, Vasilescu, Mihalcea, Teodorescu.
    Rezerve: Cîrstea, Chivu, Puică, Doinea, Ciurică, Mitre, Albu, Simionescu, Ionescu, Iordache, Gotea, Chircioagă.
    Antrenor: Adrian Dulcea.

Foto și video. AS47

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-15-a-a-ligii-2-incepe-joi-si-se-termina-tot-marti-derby-ul-fc-hermannstadt-petrolul-se-joaca-vineri-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19211293

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-si-blaise-yameogo-l-au-vizitat-la-spital-pe-modibo-keita-accidentat-grav-in-meciul-de-la-avrig-un-gest-firesc-un-gest-uman-antrenorul-selimbarului-spune-cum-l-a-simtit-19211286

https://liga2.prosport.ro/seria-1/runde-decisive-pentru-poli-iasi-moldovenii-tintesc-sase-puncte-cu-nou-promovatele-unirea-dej-si-cs-comunal-selimbar-dupa-care-vor-stabili-strategia-pentru-anul-viitor-19211283

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-nu-dezarmeaza-dupa-ce-fc-brasov-a-inregistrat-al-saptelea-esec-consecutiv-avem-o-singura-varianta-sa-credem-in-continuare-in-noi-vom-reusi-sa-redresam-situatia-19211278

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Nov. 2021, 15:36 Liga 2
Pe aceeași temă