Dinamo s-a impus la scor de neprezentare în Argeș, însă adversarul a fost tot din Liga 3 și golurile au fost marcate abia în repriza secundă

Marius ANGHEL 08 Feb. 2023, 19:15 Liga 2

Dinamo s-a deplasat miercuri, 8 februarie, în județul Argeș pentru un nou amical cu o echipă din Liga 3, singura competiție din care trupa lui Ovidiu Burcă a avut adversari până acum în meciurile amicale din această iarnă. De această dată, divizionara secundă a întâlnit-o pe ACS Muscelul Câmpulung Elite, ultima clasată în Seria a 4-a a Ligii 3.

A fost înregistrată o victorie de formația bucureșteană, la scor de neprezentare, 3-0, cu toate golurile marcate în partea secundă a jocului.

Dinamo a devansat ACS Muscelul Câmpulung Elite abia în repriza secundă

După ce în primele trei amicale a evoluat la Buftea, Dinamo s-a deplasat de această dată la terenul sintetic din Dragoslavele, o comună din județul Argeș. Acolo a întâlnit-o pe ACS Muscelul Câmpulung Elite, cea mai slabă formație din Seria a 4-a a Ligii 3 în prima parte a sezonului, serie din care s-a retras cu o etapă înainte de finalul turului fosta campioană Astra.

A fost 0-0 la pauză, după o primă repriză în care ocazii au avut doar Alexandru Irimia și Țîră. Tabela s-a schimbat prima dată în minutul 59, la scurt timp după ce Alexandru Pop a intrat pe teren în locul lui Țîră și a punctat. La scurt timp, Ahmed Bani (61) a mărit diferența de scor cu o execuție direct din lovitură liberă.

Dinamo putea ridica scorul la proporții de neprezentare mult mai repede, însă pe o contra 3 contra 1 Ghezali, Pop și Patriche nu au reușit să încheie faza cu gol, în minutul 70.

Cel care a închis tabela a fost Andrei Florescu, în minutul 85, cu un șut în diagonală de la circa 20 de metri.

ACS Muscelul Câmpulung Elite: M. Voicu – Andr. Stelea, Vl. Bălan, Andr. Nuță, L. Stancu – Ed. Niță – Turcin, I. Florea – Șt. Ghiță, Ant. Niță, Al. Ene
Rezerve: Olteanu – Sanda, Nițu, Crânguș, Bucurescu, Ciaccio, Brașoveanu, Teka, Grancea
Antrenor: Vasile Slăninoiu

Dinamo: Dujmovic (Oncescu 46′) – Moura (Andr. Florescu 75′), Giafer (Daniel Iglesias 75′), Patriche (cpt.)(Gorka Larrucea 75′), A. Șerban (Cune 75′) – N. Roșu, Iul. Roșu – Al. Irimia (Borcea 46′), Ghezali (Amzăr 75′), Bani – Țîră (Al. D. Pop 55′)
Rezerve: – Dav. Irimia, Bena, Demici, Delciu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Urmează primul amical cu o echipă din Liga 2

Dinamo a disputat acum al patrulea amical în această perioadă de pregătire de iarnă, după ce în primele obținuse remize cu CS Păulești (0-0) și CSO Plopeni (1-1) și câștigase cu CS Blejoi (5-0), toate echipe din Seria a 5-a a Ligii 3.

Trupa antrenată de Ovidiu Burcă mai are stabilite alte trei jocuri până la reluarea campionatului Ligii 2, cu Unirea Slobozia (10 februarie, ora 12:00, sintetic Complex Sportiv Ion Țiriac), Farul Constanța 2 (11 februarie) și FC Brașov (18 februarie).

Campionatul Ligii 2 se va relua în ultimul weekend al lunii februarie, iar Dinamo, clasată pe locul 8, cu 24 de puncte, va întâlni Unirea Constanța pe teren propriu, în cazul în care echipa ”satelit” neoficial al FCSB își va mai relua activitatea.

Foto: Bogdan BURHAN / Muscel TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-buhaescu-va-juca-in-liga-4-dupa-despartirea-de-dinamo-va-incerca-sa-puna-umarul-la-promovarea-in-liga-3-19259795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-s-a-impus-cu-5-0-in-fata-celui-mai-puternic-adversar-conform-clasamentului-intalnit-in-aceasta-iarna-catalin-tira-a-fost-omul-meciului-iar-ovidiu-burca-a-testat-un-jucator-desi-clubul-nu-p-19259531

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-dudea-s-a-dus-in-liga-3-dupa-despartirea-de-dinamo-va-incerca-pentru-al-doilea-sezon-consecutiv-sa-promoveze-cu-csm-resita-19259474

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-neicutescu-fostul-atacant-al-lui-dinamo-in-liga-3-19259429

Marius ANGHEL 08 Feb. 2023, 19:15 Liga 2
Pe aceeași temă