Vasile Buhăescu va juca în Liga 4 după despărțirea de Dinamo. ”Va încerca să pună umărul la promovarea în Liga 3!”

Marius ANGHEL 07 Feb. 2023, 17:32 Liga 2
Vasile Buhăescu va juca în Liga 4 după despărțirea de Dinamo. ”Va încerca să pună umărul la promovarea în Liga 3!”

Liber de contract după ce s-a despărțit de Dinamo, Vasile Buhăescu a acceptat o nouă provocare în cariera sa de fotbalist aflată pe final.

Atacantul de 35 de ani, împliniți în data de 2 februarie, va juca aproape de casă, la Vaslui, unde va îmbrăca tricoul echipei CSM Vaslui, liderul Ligii a 4-a.

Vasile Buhăescu va juca la CSM Vaslui, în Liga 4

Vasile Buhăescu s-a despărțit în acest început de an de Dinamo, unde în prima parte a sezonului actual al Ligii 2 a activat în 13 meciuri din totalul de 16 și a înscris 3 goluri.

Atacantul originar din Huși va juca din nou la Vaslui, acolo unde în trecut a evoluat pentru prim-divizionara patronată de Adrian Porumboiu, club desființat de câțiva ani buni.

”Mutare de senzație făcută de CSM Vaslui! Fostul jucător al FC Vaslui, Steaua București și Dinamo Bucuresti, Buhaescu Vasile tocmai a semnat cu echipa de Liga 4 Vaslui și va încerca să pună umărul la promovarea acestora în Liga 3!
Mult succes!”, a informat Religia Sportului.

În cariera sa, Buhăescu a jucat la FC Vaslui, Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești, ASA Târgu Mureș, Sportul Snagov, CS Mioveni, Olimpia Satu Mare, Juventus București, FC Argeș, Steaua și Dinamo.

  • Astfel, aproape toți jucătorii plecați de la Dinamo în această iarnă și-au găsit noi echipe. Portarul Ștefan Fara a ajuns la CS Dinamo (Liga 3), fundașul Alin Dudea a mers la CSM Reșița (Liga 3), iar atacantul Vasile Buhăescu coboară tocmai în Liga 4, la CSM Vaslui. Cu ”câinii” și-a reziliat contractul și mijlocașul Bogdan Gavrilă.

Vasile Buhăescu: ”E locul de unde am plecat în fotbalul mare. Acum vreau să dau o mână de ajutor”

Vasile Buhăescu spune ce l-a convins să semneze cu CSM Vaslui, acolo unde va fi din nou coechipier cu Bogdan Panait, cu care a jucat la FC Vaslui.

”E locul de unde am plecat în fotbalul mare. Acum sunt pe final de carieră și vreau să dau o mână de ajutor ca să ne îndeplinim obiectivul, acela de a promova în Liga 3. Sper să reușim. Pe câțiva colegi îi cunosc, pe unii nu, dar avem timp să ne cunoaștem. M-au primit bine. Cred că o să ne înțelegem foarte bine și în afara terenului, dar și pe teren, pentru a ne îndeplini obiectivele noastre”, a declarat, citat de FRF, Vasile Buhăescu.

CSM Vaslui e lider detașat în Liga a 4-a Vaslui

CSM Vaslui ocupă locul 1 în clasamentul Ligii a 4-a Vaslui după primele 11 etape, cu 10 victorii obținute în tot atâtea meciuri. Are, astfel, 30 de puncte, cu zece mai mult față de a doua clasată Sporting Club Comstar Vaslui.

Echipa îl are ca antrenor și jucător pe Gabriel Crăciun (41 ani) fost fundaș la FC Argeș Pitești, FCM Râmnicu Vâlcea, ARO Câmpulung, Gaz Metan Mediaș și Petrolul Ploiești.

Alți jucători cunoscuți din lot sunt Bogdan Panait (39 ani / fundaș, fost la FC Vaslui, CS Otopeni, Poli Iași, FC Tiraspol, Dunărea Galați, Dunărea Călărași, Metaloglobus), Adrian Neniță (26 ani, atacant, fost la FC Vaslui, Chindia și Viitorul Constanța) și Bogdan Cernat (33 ani, portar, fost la Farul Constanța, CSM Roman, Atletico Vaslui sau Rapid Brodoc).

CSM Vaslui e favorită la participarea la barajul de promovare în Liga 3

Săptămâna trecută, la aflarea veștii că reprezentanta județului Vaslui va juca barajul de promovare în Liga 3 cu cea din Iași, CSM Vaslui, care se consideră ”favorită la câștigarea titlului județean”, a vorbit prin antrenorul său despre dubla care va avea loc în datele de 17, respectiv 24 iunie 2023.

”Indiferent cu cine picam, tot un baraj greu aveam. La Iași este un campionat județean puternic, dar principalul nostru obiectiv este promovarea. La Iași, pe primul loc se regăsește Moldova Cristești și este principala favorită să câștige titlul de campioană. Dacă din vară și până acum jucătorii mei au muncit foarte mult la antrenamente, de acum încolo vor trebui să o facă și mai mult. Am toată încrederea în fiecare jucător în parte și mai știu că munca și dăruirea vor fi răsplătite. În vară îmi doresc din tot sufletul să ne bucurăm de promovare pentru că la felul cum se antrenează merită să fie acolo, în Liga 3”, a declarat Gabriel Crăciun.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/frf-a-stabilit-meciurile-pentru-barajul-de-promovare-in-liga-3-cele-21-de-dueluri-se-vor-disputa-in-luna-iunie-19259424

https://liga2.prosport.ro/liga-4/florin-costea-a-acceptat-o-noua-provocare-pentru-cariera-sa-de-fotbalist-coboara-in-liga-4-si-se-va-lupta-pentru-promovare-19259683

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-buhaescu-atac-la-adresa-propriului-antrenor-dupa-declaratiile-facute-de-acesta-despre-situatia-tensionata-de-la-dinamo-burca-e-un-mincinos-pozitia-lui-vlad-iacob-19258160

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-surprinzatoare-a-lui-simon-mazarache-dupa-despartirea-de-petrolul-atacantul-a-ajuns-in-liga-4-e-datoria-mea-sa-readuc-aici-speranta-ca-o-sa-fie-iar-fotbalul-care-a-fost-odata-19258471

https://liga2.prosport.ro/liga-4/din-prima-liga-la-judet-cum-a-ajuns-cristian-cherchez-la-roberto-ziduri-echipa-unui-sat-de-langa-titu-dupa-11-ani-petrecuti-la-chindia-ultimii-trei-ani-si-jumatate-pe-prima-scen-19258720

Marius ANGHEL 07 Feb. 2023, 17:32 Liga 2
Pe aceeași temă