Chindia a împrumutat încă un jucător de la UTA. Un membru din stafful lui Dragoș Militaru continuă la echipă

Călin MNERIE, Marius ANGHEL 25 Aug. 2023, 19:06 Liga 2

Lista jucătorilor împrumutați de UTA la cluburi din Liga 2 continuă să crească.

Claudiu Negoescu va evolua și el în eșalonul secund, la Chindia Târgoviște, unde va fi coechipier cu un alt utist, Ionuț Anișorac. Ambii au fost împrumutați la gruparea dâmbovițeană de arădeni până în vara anului următor.

Claudiu Negoescu, împrumutat de UTA la Chindia

Pentru bucureșteanul Negoescu (20 de ani) va fi a doua experiență în Liga 2, după cea de la Metaloglobus, din sezonul 2021-2022, când a evoluat în nouă partide și a înscris un gol. În stagiunea precedentă a evoluat mai ales pentru echipa de tineret a clubului arădean, pe care a ajutat-o să ajungă în finala Ligii de Tineret, pe care a pierdut-o, 1-3, cu Universitatea Craiova. A prins lotul echipei UTA în 16 partide din prima ligă în sezonul trecut și a evoluat în șase dintre ele, timp de 129 de minute.

În actualul sezon, Rednic l-a avut în lot un singur joc, 1-0 cu Poli Iași, fără să-l utilizeze.

În total, Negoescu a strâns 12 partide la prima echipă a UTA-ei: opt în Superligă, două în Cupa României și două la barajul de menținere. Totuși, prezențele sale pe gazon au fost scurte, totalul minutelor fiind sub 200.

Dacă șansele de debut la Chindia sunt mici pentru meciul din weekend din Liga 2, în deplasare la Campionii FC Argeș (sâmbătă, ora 11:00), Negoescu ar putea fi utilizat la noua sa echipă marți, când formația târgovișteană joacă în Play-off-ul Cupei României pe terenul celor de la Phoenix Buziaș (ora 17:30).

Dorin Silaghi, din stafful lui Dragoș Militaru, singurul care continuă la Chindia

Chindia nu a anunțat această achiziție de la UTA, însă clubul a comunicat astăzi, în mod oficial, componența noului staff tehnic.

Instalat săptămâna trecută în locul lui Dragoș Militaru, antrenorul principal Vasile Miriuță îi va avea ca ajutoare în stafful său pe Ionuț Stelescu (antrenor secund), Cristian Sandu (preparator fizic) și Dorin Silaghi (antrenor cu portarii).

Dorin Silaghi este singurul venit odată cu Militaru care continuă cu Chindia.

În plus, Dragoș Pătru, un fost jucător și căpitan al echipei târgoviștene, rămâne în continuare ca delegat.

”Ne așteaptă un meci foarte dificil, ca și cel pe care l-am avut cu Buzău. O echipă bună, care are ca obiectiv promovarea, ca și noi. Un antrenor bun, pe Alex Pelici, jucători care au fost și în Divizia A și au rămas la ei. Au făcut și ei trei rezultate de egalitate până acum. E o partidă foarte grea. Suntem pregătiți din toate punctele de vedere și trebuie să mergem să câștigăm”, a spus Vasile Miriuță despre următorul adversar din campionat, Campionii FC Argeș.

Foto: UTA Arad și Chindia Târgoviște

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-play-off-ului-cupei-romaniei-si-meciurile-care-vor-fi-televizate-doua-echipe-din-superliga-trei-din-liga-2-si-una-din-liga-3-in-direct-pe-micile-ecrane-19281741

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-in-cautarea-primei-victorii-in-liga-2-19281706

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-dodoi-s-a-despartit-de-chindia-unde-a-ajuns-mustapha-jah-19281635

 

Călin MNERIE, Marius ANGHEL 25 Aug. 2023, 19:06 Liga 2
Pe aceeași temă