Un fost fotbalist la mai multe echipe din Liga 2, cu patru promovări în prima ligă, printre premiații unui penitenciar din România

Marius ANGHEL 16 Dec. 2023, 13:45 Diverse

Liviu Mihai (35 de ani), fost jucător la Farul, Petrolul, CSMS Iași sau Chindia, a pornit pe un alt drum după ce și-a încheiat cariera de fotbalist profesionist, în urmă cu un an, în decembrie 2022.

Mijlocașul central ultima dată fost la SCM Zalău, în Liga 3, este acum angajat la Penitenciarul Găești ca agent de poliție penitenciară, iar în această săptămână s-a numărat printre cei care au fost recompensați cu diplome de merit.

Mihai nu a renunțat, însă, definitiv la fotbal, fiindcă face parte din echipa de fotbal a Penitenciarului Găești.

Liviu Mihai lucrează la Penitenciarul Găești după ce și-a încheiat cariera de fotbalist

Potrivit unui comunicat emis de Penitenciarul Găești, joi, 14 decembrie 2023, la sediul instituției a avut loc o ceremonie de avansare în grad și s-au acordat diplome de merit anagajaților pentru performanțe sportive! Printre cei care au primit diplomă s-a numărat și fostul fotbalist Liviu Ionuț Mihai.

”Doi ofițeri și 11 agenți de poliție penitenciară au fost avansați în gradul profesional următor, înaintea împlinirii stagiului minim în gradul profesional deținut.
În același cadru festiv, domnul director al unităţii – comisar de poliție penitenciară Dragoș Ghinea a dat citire Ordinelor pentru înaintarea în grad, făcând trimitere totodată la importanța respectării principiilor și a valorificării simbolurilor care guvernează profesia polițiștilor de penitenciare.
Ulterior, a înmânat însemnele de grad şi le-a mulţumit tuturor pentru efortul depus în îndeplinirea sarcinilor de serviciu, urându-le cât mai multe realizări profesionale în activitatea pe care o desfășoară.
Nu au fost uitați nici polițiștii de penitenciare care au adus un plus valoare imaginii instituției prin performanțele obținute atât în cadrul competițiilor naționale, cât și internaționale la care au participat în anul curent.
În semn de apreciere pentru munca depusă le-au fost înmânate diplome de merit tuturor celor care au obținut locuri onorabile pe podium la competiții destinate sporturilor de contact și fotbal.
La rândul său, echipa de fotbal a Penitenciarului Găești a adresat mulțumiri conducerii unității pentru sprijinul acordat pe parcursul anului 2023, manifestându-și respectul și aprecierea printr-un cadou unic, util și special creat pentru purtător, respectiv un tricou personalizat.
Felicitări tuturor colegilor pentru performanțele obținute!”, sună comunicatul Penitenciarului Găești.

Liviu Mihai a reușit patru promovări în Liga 1 și și-a încheiat cariera la SCM Zalău

Liviu Mihai a jucat în cariera sa de fotbalist pentru mai multe echipe importante din România, precum Farul Constanța, Petrolul Ploiești sau Chindia Târgoviște. A reușit promovări în prima ligă cu FC Ploiești, Petrolul, Chindia și CSMS Iași.

Născut la Târgoviște, Mihai și-a făcut junioratul la FCM Târgoviște și Farul Constanța (cea falimentară), la aceasta din urmă debutând la seniori. A mai jucat apoi pentru FC Ploiești (devenită Astra), Petrolul Ploiești, CS Ștefănești, Unirea Slobozia, CSMS Iași (actuala Poli Iași), Chindia Târgoviște, Turris Oltul Turnu Măgurele, Farul Constanța (cea pornită de la zero de suporteri și devenită apoi Unirea Constanța), Unirea Constanța, Metaloglobus București și SCM Zalău.

În prima ligă a jucat pentru CSMS Iași (5 meciuri) și Chindia (21 meciuri și 2 goluri). În rest, mare parte a carierei și-a petrecut-o în Liga 2, iar pentru SCM Zalău a jucat șase luni în Liga 3.

Foto: Ion Nicolae / Penitenciarul Găești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/propunerea-lui-razvan-burleanu-presedintele-frf-pentru-liga-2-19296164

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-ogararu-vrea-si-mai-multi-tineri-jucatori-in-lotul-lui-oprita-19296131

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-santa-a-decis-sa-si-incheie-cariera-de-antrenor-19296061

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-roman-a-marcat-golul-anului-in-cehia-19295440

Marius ANGHEL 16 Dec. 2023, 13:45 Diverse
Pe aceeași temă