Turris Oltul și-a luat încă doi jucători cu experiența Ligii 1. Ionuț Cioinac va fi adversarul Petrolului în partea a doua a sezonului

Turris Oltul se gândește serios să promoveze în Liga 1 la finalul acestui sezon, iar mutările făcute până acum de echipa antrenată din nou de Erik Lincar confirmă acest lucru. După Tiberiu Serediuc, adus de la FC Hermannstadt, trupa teleormăneană a semnat contracte și cu Samson Nwabueze și Ionuț Cioinac. În plus, Turris pregătește încă o mutare tare pe piața transferurilor, pe care o va perfecta sâmbătă.

Samson Nwabueze va fi antrenat din nou de Erik Lincar

Nigerianul Samson Nwabueze (31 de ani) s-a despărțit de Flacăra Horezu, formație pentru care a jucat în ultimii doi ani, și a semnat cu Turris Oltul, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate. Fundașul va fi din nou antrenat de Erik Lincar, după ce a mai colaborat cu acesta, timp de șapte ani, la Callatis Mangalia, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și Academica Clinceni.

Samson este unul dintre cei mai longevivi jucători străini din fotbalul românesc, el având 12 ani de când joacă în țară. Pe lângă echipele enumerate mai sus, pentru care a jucat în Liga 2, Samson a evoluat și la Pandurii Târgu Jiu, în ultimul sezon în care gruparea gorjeană a fost în Liga 1.

Ionuț Cioinac va juca la Turris Oltul după ce Petrolul a renunțat la el

Tot în compartimentul defensiv, Turris Oltul l-a adus și pe Ionuț Cioinac (29 de ani), mijlocaș defensiv luat de Petrolul din Liga 1, de la Poli Iași, și pe care l-a pus pe lista neagră în această iarnă, după ce evoluțiile sale nu au fost cele așteptate de echipa ploieșteană.

Cioinac va merge din nou la o echipă unde presiunea din parte suporterilor nu există, după ce la Dinamo și Petrolul n-a reușit să se impună.

În prima parte a sezonului Ligii 2, Cioinac a evoluat în 17 meciuri pentru Petrolul, în 15 ca titular, și a marcat două goluri. Plecarea antrenorului Flavius Stoican a însemnat și încheierea aventurii sale la Ploiești.

Pe aceeași temă