Trei „afaceri” între rivale! CFR trimite încă un jucător la „U” Cluj, iar „studenții” și-au adus în lot alte două noutăți

Rivalitatea din Universitatea și CFR rămâne una încinsă la nivelul suporterilor, însă conducerile celor două cluburi clujene par să coopereze mai bine ca oricând în această iarnă. Astăzi s-a realizat al treilea transfer din Gruia pe Cluj Arena. Fundașul central Răzvan Horj (24 de ani) a ajuns la Universitatea Cluj. Pe lângă acesta, alți doi jucători noi au ajuns sub comanda lui Adrian Falub.

Inițiat, Răzvan Horj s-a înțeles cu Academica Clinceni, dar mutarea nu s-a mai realizat și CFR Cluj l-a orientat către rivala din oraș, Universitatea.

Horj are 24 de ani și nu a mai jucat din sezonul 2018-2019, când a avut două jocuri pentru Ujpest, în Ungaria. Acesta a fost titular la CFR pe vremea când se încadra în regula de jucător sub 21 de ani. Apoi a ajuns la Viitorul și FC Voluntari, dar nu a reușit să devină un jucător de bază. După o experiență la Ujpest, campioana l-a readus la echipă în iarna anului trecut, însă Dan Petrescu nu s-a bazat pe el niciun minut în Liga 1.

Tot în această iarnă, „U” Cluj i-a transferat de la CFR pe Sebastian Mailat și Andrei Mureșan.

Tudor Nicholas și Rareș Pop, alte noutăți la „U” Cluj

Pe lângă Răzvan Horj, de astăzi, la antrenamentele echipei conduse de Adrian Falub s-au alăturat și Tudor Nicholas și Rareș Pop. Primul este un fundaș împrumutat de la FC Voluntari, iar al doilea este un portar revenit la „U” Cluj după împrumutul la Sticla Arieșul Turda.

„Mijlocașul central Tudor Nicholas (19 ani) și fundașul central Răzvan Horj (24 de ani) sunt, începând de astăzi, jucătorii Universității Cluj.

De asemenea, managerul sportiv Adrian Falub se va putea baza în retur și pe serviciile goalkeeper-ului Rareș Pop, întors la „U” după un împrumut în Liga a III-a, la Sticla Arieșul Turda.

Nicholas vine de la FC Voluntari, în timp ce Răzvan Horj a evoluat de-a lungul carierei pentru formații precum Minaur Baia Mare, Pandurii Târgu Jiu II, FC Viitorul, FC Voluntari, Újpest Budapesta și CFR Cluj.

Andrei Mureșan, Sebastian Mailat, Bogdan Barbu, Cătălin Ștefănescu, Dragoș Penescu și Robert Neciu sunt ceilalți jucători transferați în această iarnă de clubul nostru.

Le urăm bun-venit și să ne bucurăm împreună de cât mai multe succese! Haide „U”!”, a anunțat „U” Cluj pe site-ul oficial.

Tot ca noutate în lotul echipei „U” Cluj este și atacantul Marius Coman, revenit după împrumutul la CSM Reșița.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
Foto: FC Universitatea Cluj

Pe aceeași temă