Alexandru Pelici și-a prezentat stafful tehnic pe care îl are la Campionii FC Argeș. Surpriză, fostul ”principal” al Șelimbărului îi este ”secund”

Marius ANGHEL 29 Jun. 2023, 17:35 Liga 2

Campionii FC Argeș și-a prezentat astăzi, 29 iunie 2023, într-o conferință de presă organizată la Hotel Ramada din Pitești, noul staff tehnic.

Unul dintre cei patru colaboratori ai lui Alexandru Pelici la echipa alb-violetă este Eugen Beza, ultima dată antrenor principal în Liga 2 la CS Comunal Șelimbăr.

Eugen Beza, antrenor secund și analist în stafful lui Alexandru Pelici la Campionii FC Argeș

Conferința de presă în care clubul din Pitești și-a prezentat noul staff tehnic a ținut, cu tot cu partea de introducere și cu fotografia de grup de la final, circa două minute și jumătate. Singurul care a vorbit a fost antrenorul principal Alexandru Pelici, cel care a spus, în linii mari, obiectivul pe care îl au și a prezentat numele colaboratorilor săi.

Alexandru Pelici este antrenorul principal al echipei Campionii FC Argeș, antrenor secund și analist este Eugen Beza, tot antrenor secund este Paul Ciobanu, de antrenarea portarilor se ocupă Eugen Anghel, în timp ce Bogdan Ungureanu a fost ales ca preparator fizic.

Surprinzătoare este cooptarea în lot a lui Eugen Beza, cel care ultima dată a fost antrenor principal în Liga 2 la CS Comunal Șelimbăr, în perioada iunie 2021 – noiembrie 2022. Antrenorul de 45 de ani i-a fost elev lui Alexandru Pelici pe când acest antrena Voința Sibiu, iar la FC Hermannstadt au colaborat în aceeași postură de astăzi, principal, respectiv secund. În plus, Beza va fi și analist video la Argeș.

”Ne așteaptă un an în care va trebui să muncim mult. Numele echipei pe care o antrenăm ne obligă să revenim cât de repede se poate, în primul an, în elita fotbalului românesc. Suntem aici să facem tot ceea ce va ține de noi pentru a reuși acest lucru. Noi suntem cei care vom încerca să punem totul la dispoziție din punct de vedere sportiv pentru ca echipa să reușeașcă să revină acolo unde îi este locul”, a spus Alexandru Pelici, care a semnat un contract valabil un an, cu drept de prelungire.

Glume á la Tunaru: ”Sper să fie de bun augur, să nu mai avem de ce să ne certați”

Cum întrebări din partea celor prezenți la conferință n-au venit în puținele secunde în care s-a așteptat, membri staffului s-au ridicat și au făcut fotografia de grup. Colaboratorii lui Pelici nu au apucat să spună nici măcar un gând despre ceea ce reprezintă pentru ei colaborarea cu Pelici și echipa piteșteană.

La fotografia de grup a fost invitat de către Pelici și directorul executiv Daniel Stanciu, prezent în sală, însă acesta a refuzat. Nu a refuzat însă managerul sportiv Răzvan Tunaru, care s-a poziționat aproape de centru, între antrenorul principal și Eugen Beza.

Tunaru a vrut, probabil, să facă și o glumă, însă nu i-a ieșit. ”Stafful cu care plecăm la drum, domnilor… și doamnelor. Sper să fie de bun augur, să nu mai avem de ce să ne certați”, a spus, ironic, Tunaru.

Modul în care Campionii FC Argeș și-a prezentat stafful tehnic:

  • Alexandru Pelici, antrenorul alături de care vom lupta pentru promovare în acest sezon, a susținut astăzi prima sa conferință de presă în noua sa calitate. Tehnicianul a semnat cu clubul nostru un contract valabil pe un an, cu drept de prelungire, obiectivul fiind promovarea în Superligă.
  • Antrenor secund este Eugen Beza, fostul principal de la Comunal Șelimbăr 1599. Sibianul în vârstă de 44 de ani a mai lucrat în carieră alături de Alexandru Pelici, fiindu-i secund la FC Hermannstadt. În două rânduri a fost chiar antrenor interimar al echipei de pe Cibin.
  • Cel de-al doilea secund al Argeșului este Paul Ciobanu, un component mai vechi al băncii noastre tehnice. Din 2017 și până în prezent, Paul a făcut echipă cu toți antrenorii care au fost la cârma echipei.
  • Antrenorul cu portarii rămâne Eugen Anghel. El activează pe această poziție pentru clubul nostru încă din luna noiembrie a anului trecut, fiind unul dintre cei mai bine cotați antrenori cu portari din fotbalul românesc.
  • Noul preparator fizic este Bogdan Ungureanu. Acesta a mai lucrat pentru Ripensia Timișoara, între iunie 2019 și decembrie 2021, acolo unde a făcut echipă cu Alexandru Pelici.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-boboc-continua-in-liga-2-dupa-despartirea-de-fc-brasov-semneaza-cu-o-echipa-condusa-de-un-antrenor-cu-care-a-mai-lucrat-la-alte-trei-formatii-19276284

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-a-inceput-pregatirea-la-pitesti-cu-multi-tineri-jucatori-cine-a-ramas-in-lot-dintre-cei-care-au-retrogradat-noua-achizitie-absenta-si-fundasul-din-liga-3-ascuns-de-19276133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-retrogradati-cu-cs-mioveni-si-unul-dintre-jucatorii-care-mai-aveau-contract-cu-steaua-au-semnat-cu-campionii-fc-arges-unul-dintre-ei-a-avut-parte-de-videoclip-de-prezentare-19275775

Marius ANGHEL 29 Jun. 2023, 17:35 Liga 2
Pe aceeași temă