Steaua ridică numărul jucătorilor străini din lot! Clubul și-a anunțat a treia achiziție din 2024: un atacant venit din liga a treia din Spania

Marius ANGHEL 09 Feb. 2024, 20:57 Multimedia

Steaua și-a prezentat vineri, 9 februarie 2024, a treia achiziție perfectată în această iarnă, pentru partea a doua a sezonului 2023/24.

Cu echipa bucureșteană a semnat tot un fotbalist străin, un spaniol, atacantul Ignacio Heras Garcia (26 de ani), ultima dată la Recreativo Huelva, echipă din liga a treia spaniolă.

Ignacio Heras Garcia a semnat cu Steaua

În condițiile în care ofensiva nu a funcționat așa cum se dorea în prima parte a sezonului, iar Bogdan Chipirliu, din informațiile Liga2.ro, se dă accidentat după ce clubul i-a refuzat despărțirea amiabilă ca să meargă la Gloria Buzău, rivală din Liga 2 care i-a oferit o primă și un salariu inclusiv peste media primei ligi, în schimbul golgheterului său din ultimele trei sezoane și jumătate Steaua cerând achitarea clauzei de 500 de mii de euro, Daniel Oprița a dorit încă un atacant în lot. L-a primit, iar acesta se numește Ignacio Heras Garcia. Este un spaniol care până acum a evoluat numai în țara sa.

Nacho Heras este un vârf care a fost format în academia celor de la Atletico Madrid, iar la seniori a activat pentru Atletico Baleares (liga a treia), Leganes II (liga a cincea), Getafe II (liga a treia), Burgos Promesas (liga a cincea și a patra), Linense (liga a treia) și Recreativo Huelva (liga a patra și a treia). În actualul sezon are 16 meciuri în liga a treia spaniolă, doar 447 de minute jucate, și nu a înscris nicun gol. Dar e bun pentru Daniel Oprița și Steaua.

”Bun venit, Ignacio Heras Garcia!
Spaniolul Ignacio Heras Garcia este, începând de azi, cel mai nou jucător al echipei Steaua București. În vârstă de 26 de ani, Ignacio joacă pe postul de atacant și ultima echipă la care a evoluat înainte de a ajunge în România este Recreativo Huelva.
Jucător de picior drept, Ignacio Heras Garcia s-a format la academia lui Atletico Madrid. A jucat la echipa a doua a formației din capitala Spaniei, apoi a trecut pe la Getafe, Baleares, Leganes, Getafe B, Burgos și Linense.
Clubul Steaua București îi urează bun venit în Ghencea și îi dorește cât mai multe reușite în tricoul roș-albastru”, sună anunțul oficial al clubului Steaua.

Nacho Heras a debutat la Steaua în amicalul cu CSM Slatina

Nacho Heras a debutat la Steaua în amicalul de miercuri cu CSM Slatina (scor 1-1), în care a început ca titular, alături de conaționalul Pau Miguelez, și el o nouă achiziție, ”a evoluat 75 de minute și a ratat două șanse de gol în partea secundă”, după cum a transmis clubul.

În această iarnă, în 2024, pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, Steaua i-a mai prezentat oficial pe fundașul central argentinian Kevin Ceceri și pe aripa stângă spaniolă Paulino Miguelez.

Prin aducerea lui Nacho Heras, numărul jucătorilor străini din lotul Stelei se mărește la șapte. Daniel Oprița îi mai are la dispoziție pe fundașul brazilian Walace Alves da Silva (34 ani), fundașul argentinian Kevin Ceceri (28 ani), mijlocașul argentinian Gianluca Mancuso (26 ani), mijlocașul spaniol Roberto Sierra (27 ani), atacantul bulgar Tsvetelin Chunchukov (29 ani) și atacantul spaniol Paulino Miguelez (25 ani). Chunchukov se afla, inițial, pe lista neagră a lui Oprița, dar i s-a mai dat o șansă, iar situația cu moldoveanul Alexandru Boiciuc (26 ani), nemaidorit nici el, este necunoscută.

Foto: Steaua București 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-inapoi-la-steaua-19299183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-steaua-au-remizat-intr-un-meci-amical-scor-1-1-19299053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ofertat-de-o-echipa-din-superliga-19298795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kevin-ceceri-a-venit-cu-ganduri-mari-la-steaua-19298622

https://liga2.prosport.ro/seria-1/kevin-ceceri-si-paulino-miguelez-au-semnat-cu-steaua-19297760

Marius ANGHEL 09 Feb. 2024, 20:57 Multimedia
Pe aceeași temă