Steaua pleacă din țară pentru unul din cantonamente și a stabilit primele meciuri amicale. Programul trasat de Daniel Oprița

Andrei PASCU 17 Jun. 2022, 16:24 Liga 2
Steaua pleacă din țară pentru unul din cantonamente și a stabilit primele meciuri amicale. Programul trasat de Daniel Oprița

Daniel Oprița a conturat, în foarte mare măsură, perioada de pregătire a startului sezonului următor de Liga 2 pentru Steaua. Antrenorul, după ce a stabilit data reunirii la 20 iunie, a pus pe liber în total opt fotbaliști și a adus trei, a decis și primele amicale pentru elevii săi, dar și un cantonament în afara României.

Steaua se va pregăti pe plan local în prima parte a verii, urmând să aibă chiar și un cantonament, în Ghencea, între 27 iunie – 8 iulie. Va merge și într-un stagiu în afara țării, în Bulgaria, unde va sta în intervalul 11 – 22 iulie, unde va disputa mai multe partide de verificare cu formații din prima ligă din Bulgaria.

Steaua, două cantonamente și două amicale stabilite

Referitor la primele meciuri test, Steaua a anunțat până acum două, în timpul cantonamentului din Ghencea, cu FC Argeș, la 2 iulie, și cu Farul, la 8 iulie. Ambele confruntări se vor disputa pe terenurile formațiilor din prima ligă.

Amicale tari pentru Steaua București!

Echipa noastră se va reuni, luni, 20 iunie, ora 16:00, la complexul sportiv Steaua, iar până la începerea campionatului va efectua două stagii de pregătire, în Ghencea (27 iunie-08 iulie) și la Bansko în Bulgaria (11-22 iulie).

Iată programul primelor două amicale:

Curtea de Argeș – 2 iulie: FC Argeș – Steaua
Ovidiu – 8 iulie: Farul – Steaua

În intervalul 11-22 iulie, vom susține mai multe meciuri amicale cu echipe din prima ligă din Bulgaria”, a precizat Steaua.

Steaua, printre cele mai active echipe din Liga 2 la nivelul schimbărilor de lot

Schimbările de lot au fost făcute într-un număr important la Steaua, formația lui Daniel Oprița fiind printre cele mai active din Liga 2. ”Militarii” au pus pe liber opt jucători în primă fază, Liviu Băjenaru, Vasile Buhăescu, Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, George Călințaru, Dragoș Huiban, Robert Neacșu și Claudiu Dragu, după care au fost făcute publice și primele achiziții.

Cel puțin trei jucători noi va avea la reunire Daniel Oprița. Costinel Gugu (29 de ani), Cristian Balgiu (27 de ani) și Atanas Trică (17 ani) au fost prezentați la comun de Steaua, în urmă cu câteva zile.

În funcție de ce obiectiv o să avem, o să căutăm, o să găsim jucători în funcție de fondurile pe care le avem. În rest, foarte multe schimbări nu pot să fac, vreau să am un lot omogen. Trebuie să aducem patru-cinci jucători în afară de juniori. Trebuie să aducem jucători valoroși, să fie titulari.

Mai mult nu cred că avem nevoie, pentru că sezonul acesta a fost unul destul de bun, cu loc de baraj. Însă, vom mai renunța la jucători, câtorva li se vor termina contractele. Deja m-am apucat de treabă, am în cap și câțiva jucători pe care vrem să îi aducem. Depinde acum dacă ei vor să vină, dar și de ceea ce le oferim noi”, spunea Daniel Oprița la finalul sezonului trecut.

Foto: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-a-facut-primele-transferuri-trei-veniri-dintr-un-foc-pentru-militari-doi-jucatori-de-la-u-cluj-si-fiul-lui-eugen-trica-19235064

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-mareste-numarul-plecarilor-inca-sase-fotbalisti-au-fost-pusi-pe-liber-reluam-pregatirile-fara-opt-jucatori-din-sezonul-trecut-19234977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-miscari-de-trupe-la-sc-otelul-dupa-promovarea-in-liga-2-dorinel-munteanu-a-stabilit-si-data-reunirii-si-au-fost-stabilite-doua-amicale-importante-19235188

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mircea-rednic-dispus-sa-revina-la-dinamo-antrenorul-a-pus-conditii-pentru-a-sasea-intoarcere-in-stefan-cel-mare-mi-s-a-propus-postul-dar-semnez-in-anumiti-termeni-19235169

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jun. 2022, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă