Steaua a lansat un site dedicat exclusiv stadionului care îi poartă numele. Scopul acestuia și motivul pentru care cei care n-au fost pe noua arenă din Ghencea sunt atrași să se convingă singuri

Marius ANGHEL 25 Jul. 2023, 13:44 Diverse
Steaua a lansat un site dedicat exclusiv stadionului care îi poartă numele. Scopul acestuia și motivul pentru care cei care n-au fost pe noua arenă din Ghencea sunt atrași să se convingă singuri

Clubul Steaua a inaugurat la începutul acestei săptămâni, luni, 24 iulie 2023, un site care este dedicat în întregime stadionului Steaua, ”cel mai bun stadion de fotbal din țară”, după cum este scris în descrierea pe care i-a făcut-o trupa din Ghencea.

Printre secțiunile pe care le pun la dispoziție celor care acceseară noul site se numără un tur virtual al arenei, dar și fotografii din fiecare sector destinat spectatorilor.

Nu a fost trecută cu vederea nici vechea arenă, la secțiunea ”Trecut” fiind publicate imagini de colecție de la construirea fostului stadion din Ghencea sau din timpul diverselor evenimente organizate, videoclipuri, chiar și revista program dedicată stadionului Steaua.

Stadionul Steaua, ”cel mai bun stadion de fotbal din țară”

Noul stadion Steaua a fost construit în decurs de 818 zile, adică în 2 ani, 2 luni și 26 de zile, iar inaugurarea sa a avut loc la data de 7 iulie 2021, cu ocazia unui meci amical defășurat în compania echipei OFK Belgrad, același adversar întâlnit de Steaua și la inaugurarea vechii arene, în 1974.

”Steaua București anunță lansarea website-ului www.stadionulsteaua.ro.
Platforma oferă un acces rapid la toate informațiile legate de Stadionul „Steaua”: istoric, facilitățile și oportunitățile pe care le oferă, informații despre evenimentele care urmează să se desfășoare în locație, dar și un TUR VIRTUAL al stadionului”, a transmis Steaua prin intermediul paginii sale de Facebook, în anunțul promovării acestui site nou-deschis.

Odată cu deschiderea site-ului, vizitatorii vor fi întâmpinați cu următorul mesaj:

”Aici e Steaua

Bun venit la stadionul Steaua, sau așa cum îl numim noi, cel mai bun stadion de fotbal din țară. N-avem cum să nu fim subiectivi și recunoaștem asta cu obiectivitate. Unii dintre voi sunteți deja de acord cu afirmația noastră, iar pe ceilalți vă invităm să vă convingeți singuri.

Aici puteți afla toate informațiile relevante despre stadion, oportunitățile pe care le oferă, evenimentele pe care le va găzdui și cele care au avut loc, despre proiectele pe care le avem și cum dorim să le punem în aplicare. E un spațiu ce va fi actualizat constant și unde sperăm să vă întoarceți cât mai des.”

În curând, Steaua primite și o secțiune ”Hall Of Fame” pe acest site al stadionului care îi poartă numele.

Abonamentele la meciurile Stelei, disponibile și la casieria stadionului

Altfel, în ceea ce privește echipa de fotbal Steaua, activă în Liga 2, cât și noul stadion Steaua, pe care își desfășoară meciurile începând din vara anului 2021, clubul a început de curând comercializarea abonamentelor pentru noul sezon, 2023-2024.

Pentru început, abonamentele au fost disponibile online, pe site-ul entertix.ro, iar din 24 iulie aceastea au început să fie comercializate și la casieria stadionului Steaua după următorul program: luni (13:00 – 20:00), marți (08:00 – 15:00), miercuri (12:00 – 19:00), joi (08:00 – 15:00) și vineri (08:00 – 15:00).

Prețul de vânzare al abonamentelor este următorul:

  • Peluza Sud: 200 lei
  • Tribuna 2: 300 lei
  • Tribuna 0: 600 lei
  • Lojă integrală*: 30.000 lei

*Pentru acest tip de abonament, se vor emite 12 carduri, fiecare conținând datele de indentificare ale posesorului, conform legii nr. 4/2008.
Abonamentele online se vor putea achiziționa doar electronic (se va emite doar cod QR); pentru emiterea și livrarea de card fizic, pentru abonamentele achiziționate online, se vor achita taxe suplimentare conform mențiunilor de pe site-ul www.entertix.ro.

Circa 1.000 de abonamente vândute în prima zi

Asociația Steliștilor 1947 (AS47) anunța astăzi, 25 iulie, la o zi distanță după ce clubul a început comercializarea abonamentelor la casieria stadionului, că suporterii au epuizat toate cardurile pentru abonamente.

”Huliganii de la Steaua au epuizat toate cardurile pentru abonamente. În cursul zilei, vor fi livrate altele, deci veți putea achiziționa abonamente de la case”, a transmis AS47 în jurul orei 10:30.

Luni seară, AS47 anunța că aproape 1.000 de abonamente au fost vândute. Marți după-amiază, Steaua a anunțat că ”în două zile am vândut dublul abonamentelor din sezonul trecut! O echipă iubită are suporteri minunați!”

https://www.youtube.com/watch?v=IXqsReU4AXQ

Steaua începe al treilea sezon de Liga 2 la Târgoviște, iar primul joc acasă îl are cu Metaloglobus

Steaua se află în fața celui de-al treilea sezon consecutiv în Liga 2, după ce în 2017 clubul a decis reînființarea secției de fotbal și a unei echipe de seniori.

În primul sezon a terminat pe locul 4 în play-off și ar fi trebuit să joace baraj de promovare, iar în al doilea a încheiat pe locul 2, o poziție direct promovabilă în prima ligă. Nu a jucat nici baraj de promovare și nici nu a promovat direct, deoarece forma sa de organizare, echipă aparținând unui club de drept public, nu-i permite accederea în elită.

În ediția 2023-2024, echipa antrenată de Daniel Oprița va debuta cu un joc în deplasare, la Târgoviște, cu retrogradata din prima ligă Chindia.

În primele cinci etape, Steaua joacă cu Chindia (deplasare), Metaloglobus (acasă), Unirea Dej (deplasare), CSM Alexandria (acasă) și CSC Șelimbăr (deplasare). Întreg programul îl poți vedea AICI.

Acasă va mai avea meciuri cu CSM Slatina (et.7), Campionii FC Argeş (et.9), Ceahlăul Piatra Neamţ (et.11), FK Miercurea Ciuc (et.13), Corvinul Hunedoara (et.15), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (et.17) și CS Tunari (et.19).

În total va disputa în sezonul regular nouă jocuri acasă și zece în deplasare.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-victorie-in-ultimul-amical-din-bulgaria-19277759

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-dinita-antrenor-la-steaua-19277724

https://liga2.prosport.ro/seria-1/premierul-trimite-corpul-de-control-la-csa-steaua-dupa-ce-fcsb-nu-si-a-indeplinit-visul-de-a-fi-primita-pe-stadionul-din-ghencea-ce-verificari-a-solicitat-marcel-ciolacu-si-reactia-lui-gigi-becali-19277660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

Marius ANGHEL 25 Jul. 2023, 13:44 Diverse
Pe aceeași temă