Sory Diarra, bun pe teren, savuros la declarații: ”Nae îmi spunea să mă duc la joc, să mă concentrez”. Reacția atacantului, după ce a făcut show în Petrolul – Dacia Unirea

Andrei PASCU 29 Aug. 2021, 14:49 Liga 2

Atacantul Sory Ibrahim Diarra (21 de ani) a atras toate privirile după meciul Petrolului cu Dacia Unirea Brăila. A marcat toate cele patru goluri ale partidei, fiind unul dintre cei mai în formă jucători din acest început de campionat al Ligii a 2-a. După runda a 5-a, africanul născut în Mali a ajuns la cota cinci.

Sory Diarra: ”Nae îmi spunea să mă duc la joc, să mă concentrez” 

La interviul de la finalul meciului de la Ploiești, în care un traducător a făcut legătura între Diarra și reporter, fotbalistul Petrolului a avut câteva declarații amuzante, răspunzând și la o întrebare legată de modul în care s-a bucurat la una din reușite, când i-a sărit în brațe antrenorului Nicolae Constantin.

Diarra le-a dedicat reușitele familiei și fanilor Petrolului.

Sunt foarte fericit că am marcat patru goluri. Nu am mai dat niciodată patru goluri într-un meci, e prima dată când se întâmplă asta. Dedic reușitele suporterilor ploieșteni, echipei, dar și celor din oraș. O să sărbătoresc momentul alături de familie, acasă, și de prieteni. Pe viitor, cred că pot să fac mai mult decât atât.

(N.r. – De ce a sărit în brațele antrenorului după un gol) Am vrut să sărbătoresc cu el. Nae îmi spunea să mă duc la joc, să mă concentrez.

(N.r. – În Mali, e bucurie acum?) Familia mea e la curent cu tot ce fac, se uită la meciuri. L-am sunat pe fratele meu și deja am primit felicitări.

(N.r. – Un mare atacant pe care îl are ca model) Admir toți marii atacanți, nu fac vreo diferență, vreau să ajung ca unul din ei”, a declarat Sory Ibrahim Diarra la finalul partidei cu Dacia Unirea Brăila.

La interviuri, din partea Petrolului, după partida cu nou-promovata, au mai participat și jucătorii Raul Avram și Valentin Țicu.

Raul Avram: ”Sper să o țin tot așa, iar la final să ne bucurăm de promovare” 

Mă bucur mult că nu am primit gol, acesta e și scopul meu, să țin poarta intactă. Despre cele trei puncte, sunt binevenite, ne-am pus pe primul loc până la meciul de la Chiajna. E important că suntem în primele șase și sper să o ținem tot așa. Acasă, trebuie să fim invincibili, să nu luăm gol și să câștigăm tot.

În deplasare e altceva, dar cel mai important e ca acasă să luăm toate punctele. Critici sunt multe, nu vreau să le bag în seamă. Înainte mă consumam mult, dar acum încerc să nu le bag în seamă. Plus că acum, sunt mai motivat și sper să o țin tot așa, iar la final să ne bucurăm de promovare.

Din păcate, trag de mine cât pot, am un ligament rupt, dar asta e mai puțin important. Important e să câștigăm. E dureros, dar trag de mine cât pot”, a declarat Avram.

Valentin Țicu: ”Am o perioadă bună, mă simt bine, îi mulțumesc domnului antrenor că îmi oferă încredere” 

Nu țin neapărat să marchez sau să dau pase de gol, important e ca echiap să câștige. Dacă am și realizări, cu atât mai bine. Am o perioadă bună, mă simt bine, îi mulțumesc domnului antrenor că îmi oferă încredere.

Diarra e un atacant foarte bun, nu e o întâmplare că a marcat de patru ori. Și la antrenamente se pregătește foarte bine, marchează non-stop și ne va ajuta foarte mult în acest campionat.

(N.r. – Despre convocarea la U21) Este un plus de încredere pentru mine, mulțumesc tuturor antrenorilor de la juniori până acum, care și-au pus amprenta asupra mea. Dar sunt conștient că nu am realizat încă nimic până acum, trebuie să o țin pe aceeași linie și în viitorul apropiat să ajung și la naționala mare (…)”, a declarat Țicu.

Petrolul, în top 6 după etapa a 5-a 

Petrolul termină etapa a 5-a în top 6, care la finalul sezonului regular, a celor 19 runde, duce în play-off-ul de promovare. Ploieștenii au 12 puncte, după patru victorii (2-0 cu Poli Iași, 2-0 cu FK Csikszereda, 3-0 cu Viitorul Pandurii, 4-0 cu Dunărea Călărași) și o înfrângere (0-1 cu Metaloglobus.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video: FC Petrolul Official 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-la-superlativ-dupa-succesul-categoric-al-petrolului-cu-dacia-unirea-un-meci-bun-ma-bucur-ca-am-marcat-mai-mult-de-doua-goluri-cuvinte-mari-pentru-omul-partidei-19198364

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-moldovan-pe-punctul-sa-si-inceapa-visul-i-s-a-propus-sa-preia-echipa-din-orasul-natal-unde-antrenorul-spunea-ca-si-doreste-sa-construiasca-un-club-formator-care-sa-revina-pe-prima-19198388

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victoria-dramatica-a-universitatii-cluj-cu-metaloglobus-ca-un-deja-vu-pentru-eroul-alexandru-boiciuc-stiam-ca-vom-marca-reactia-fotbalistului-care-a-inscris-in-minutul-905-19198378

 

 

 

Andrei PASCU 29 Aug. 2021, 14:49 Liga 2
Pe aceeași temă