SC Oțelul simte momentul nefast din play-off și reacționează. Inițiativa conducerii, după două eșecuri în trei meciuri

Andrei PASCU 10 Apr. 2023, 11:53 Liga 2
SC Oțelul simte momentul nefast din play-off și reacționează. Inițiativa conducerii, după două eșecuri în trei meciuri

SC Oțelul simte momentul nu tocmai bun din play-off-ul Ligii 2, pierzând două meciuri în cele trei etape scurse. Gălățenii au făcut apel la suporteri după partida cu Dinamo, 0-3, printr-un mesaj motivator, anume că echipa va continua să lupte pentru accederea în SuperLiga României.

SC Oțelul, văzută chiar și de adversari favorită la unul din primele două locuri, are probleme acum, după ce a cedat în fața lui Dinamo, având doar un punct peste locul 4 din play-off.

SC Oțelul, comunicat prin care vrea să păstreze energia pozitivă în jurul echipei

Astfel, luni, conducerea clubului a emis un comunicat prin care le cere fanilor să fie în continuare alături de echipa lui Dorinel Munteanu, așa cum s-a întâmplat și până acum, în special în meciurile de acasă.

Comunicatul e semnat de președintele echipei, Marian Brăilescu, care dorește și de acum înainte o legătură între suporteri și echipă, chiar dacă la finalul partidei cu Dinamo au fost anumite contre verbale între jucători și susținătorii veniți tocmai de la Galați.

Împreună pentru Oțelul nu este doar un slogan ce a stat la baza proiectului de renaștere al clubului nostru, ci este modul nostru de viață, al oțelarilor. Împreună am suferit, împreună am luat totul de la capăt și tot împreună ne-am bucurat. Iar în fotbal, acest ciclu nu se termină niciodată, depinde doar de noi să îl acceptăm, să ne motivăm și să reclădim drumul spre o nouă victorie.

Vreau să vă multumesc pentru susținerea de care ați dat dovadă de-a lungul acestui sezon, inclusiv în ultimul joc. Cu siguranță, nu am obținut rezultatul dorit, dar asta nu înseamnă că suntem învinși. „Am pierdut o luptă, dar nu războiul” se pliază pe campania din acest play-off, mai ales după acest ultim meci. Este important să fim uniți și concentrați asupra obiectivelor noastre din acest sezon. Împreună!

Nu putem și nu ne vom opri acum din luptă. Este important să fim puternici și sunt convins ca doar împreună vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim. Trebuie să ne sprijinim unul pe celălalt și să avem încredere în echipa noastră. Nu trebuie să uităm că aceeași echipă puternică ne-a adus în acest punct și că avem potențialul de a câștiga meciurile importante. Dorinel Munteanu, jucătorii și suporterii, aceasta este echipa Oțelului care poartă scutul orașului etapă de etapă, împreună!

Vă îndemn să rămânem uniți și să continuăm sa susținem echipa, așa cum doar oțelarii știu. Cu pasiune, onoare și devotament, împreună!

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați”, se arată pe site-ul gălățenilor.

SC Oțelul, mai are doar un punct avans peste locul 4

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 39 de puncte, la patru și cinci puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. În același timp, gălățenii au un avans de un punct față de locul 4, Dinamo, și de șase și șapte puncte peste Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarea rundă, după ce au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, au învins Steaua, scor 3-2, și au cedat cu Dinamo, scor 0-3, Gloria Buzău pe teren propriu.

SC Oțelul, al doilea eșec cu 0-3 în play-off-ul Ligii 2

Ovidiu Burcă a adus o nouă victorie pentru Dinamo, într-un meci foarte important în play-off-ul de Liga 2, cu SC Oțelul, pe teren propriu, scor 3-0. A fost un succes care dă moral echipei, mai ales că ecartul față de adversarii de vineri s-a redus la numai un punct în clasament.

Dinamo a marcat toate golurile în repriza secundă, prin Lamine Ghezali, care a reușit dubla, în minutele 62 și 87, și Cătălin Țîră, în minutul 90+5. ”Câinii” au fructificat perfect ocaziile din partea a doua, chiar dacă după ce au marcat pentru 1-0 au fost dominați la capitolul posesie de SC Oțelul, care a fost prezentă constant în jumătatea adversă câteva minute bune.

Foto: SC Oțelul Galați și Sorin Pană (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-munteanu-vrea-sa-uite-partida-dinamo-sc-otelul-19265993

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lamine-ghezali-omul-partidei-dinamo-sc-otelul-19265966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-finalul-meciului-de-pe-arcul-de-triumf-jucatorii-otelului-certati-de-galerie-dupa-esecul-cu-dinamo-cel-mai-vocal-dintre-elevii-lui-dorinel-munteanu-19265901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-suparat-dupa-esecul-cu-dinamo-mergem-acasa-si-ne-spalam-pacatele-in-vestiar-probleme-sunt-la-aceeasi-jucatori-ce-a-apreciat-la-adversari-si-vrea-si-la-otelari-si-19265886

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-a-facut-scor-cu-sc-otelul-19265887

Andrei PASCU 10 Apr. 2023, 11:53 Liga 2
Pe aceeași temă