SC Oțelul, egal chinuit în Ghencea, contra Stelei. Impresiile lui Dorinel Munteanu și de ce s-a ”certat” cu Daniel Oprița la final

Andrei PASCU, Dana CERVEANU 07 May. 2023, 18:30 Liga 2

SC Oțelul a plecat cu un punct din Ghencea, după partida cu Steaua, de duminică, din etapa a 7-a a play-off-ului de Liga 2. Formația lui Dorinel Munteanu a egalat pe final, beneficiind și de un om în plus. S-a terminat 1-1, după ce gazdele au condus cu un gol marcat tot în repriza a doua.

SC Oțelul, remiză cu Steaua, în Ghencea

Steaua a punctat pentru 1-0 în minutul 54, după ce golgheterul Bogdan Chipirliu a transformat o lovitură de la 11 metri. Apoi, SC Oțelul a început să pună tot mai multă presiune și a egalat în minutul 89, prin Juri Cisotti.

Echipa lui Dorinel Munteanu a beneficiat de un om în plus, Steaua jucând în 10 oameni din minutul 86, după ce Dean Beța a văzut cartonașul roșu direct. La finalul întâlnirii, antrenorul nou-promovatei s-a declarat mulțumit de rezultat, mai ales că păstrează aceeași distanță față de următoarea clasată sub ea, Dinamo, care a făcut la rândul ei remiză în această rundă, 0-0 cu Unirea Dej.

Dorinel Munteanu, după Steaua – SC Oțelul: ”Mă bucur că am obținut un punct, meritat”

Munteanu a explicat și ce s-a întâmplat după ultimul fluier al partidei, când a avut un schimb de replici cu Daniel Oprița.

Cine a văzut jocul, a văzut că a fost unul disputat, aprig, în care punctele au fost cele mai importante. După jocul echipei mele, mă bucur că am obținut un punct, meritat, dar pentru care am alergat foarte mult. Sunt bucuros pentru acest rezultat.

(N.r. – Despre schimbul de replici cu Daniel Oprița) Fiecare trăiește în felul lui jocul, suntem mai mult decât prieteni, dar trebuie să ne apărăm corect șansele. Suntem doi antrenori care își doresc să câștige.

Eu m-am dus la el să îl felicit, el s-a întors cu spatele, a avut o reacție, am avut și eu o reacție, dar important e că ne-am dat mâna, ne-am îmbrățișat”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

  • SC Oțelul, în partida cu Steaua: R. Pop – Andr. Rus, Yabre, Ghiocel (cpt.), D. Panait – Cisotti, Zivulic (I. Neagu 75′), Gorovei (Jardan 69′) – Scocîlcă (Laur. Maxim 69′), K. Fatai (Cîrjan 75′), Oct. Ursu (Cr. Ciobanu 75′)
    Rezerve neutilizate: Paharnicu – Nedelea, Mih. Adăscăliței, Farcaș

SC Oțelul, meci foarte important, cu Dinamo 

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 46 de puncte, la trei și șapte puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. În același timp, gălățenii au un avans de șase puncte față de locul 4, Dinamo.

În turul play-off-ului, gălățenii au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, după care au învins Steaua, scor 3-2, au cedat cu Dinamo, scor 0-3, au învins Gloria Buzău, scor 1-0, și au trecut de Unirea Dej, scor 1-0.

Au început returul cu partida de pe terenul Politehnicii Iași, scor 0-2, iar acum au făcut 1-1 cu Steaua, în deplasare. Pentru SC Oțelul urmează partida cu Dinamo, de pe teren propriu, despre care Dorinel Munteanu a vorbit în linii mari:

La fel cum a fost și acest joc sau cel de la Iași, tratăm și următorul meci serios. Jucăm cu Dinamo, dar sper ca jucătorii noștri să rămână concentrați, aștept suporterii la stadion, să facă o atmosferă unică. Deși mai sunt jocuri, se poate termina totul după partida cu Dinamo.

Trebuie să muncim foarte mult, să ne liniștim cumva. În jocurile de acasă am fost împinși de la spate de public și avem nevoie de suporteri. Pentru ambele echipe e foarte, foarte important meciul”.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Alexandra Pandrea (ProSport)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cum-a-aniversat-steaua-37-de-ani-de-la-castigarea-cupei-campionilor-europeni-legendele-aclamate-in-ghencea-mesajul-din-spania-al-lui-balint-si-coregrafia-peluzei-sud-steaua-19269914

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-sc-otelul-galati-se-joaca-de-la-ora-1430-chiar-in-ziua-in-care-clubul-din-ghencea-aniverseaza-37-de-ani-de-la-castigarea-cupei-campionilor-europeni-19269789

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-remiza-cu-poli-iasi-pe-teren-propriu-19269856

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ovidiu-burca-raspuns-taios-dupa-insinuarile-lui-dorinel-munteanu-19269832

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remiza-cu-dinamo-pe-arcul-de-triumf-19269819

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1200-echipa-lui-adrian-mihalcea-la-al-treilea-meci-consecutiv-pe-teren-propriu-poate-trece-peste-dinamo-in-play-off-ul-ligii-2-19269769

Andrei PASCU, Dana CERVEANU 07 May. 2023, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă