SC Oțelul a reacționat după ce Dorinel Munteanu i-a acuzat pe fani gălățeni că ”dormeau” la partida cu Gloria Buzău. Cum încearcă să liniștească suporterii supărați

Răzvan STÎNGĂ 14 Apr. 2023, 15:58 Liga 2
SC Oțelul a reacționat după ce Dorinel Munteanu i-a acuzat pe fani gălățeni că ”dormeau” la partida cu Gloria Buzău. Cum încearcă să liniștească suporterii supărați

SC Oțelul a devenit expertă în comunicate emise către suporteri, de data aceasta chiar după victoria cu Gloria Buzău, scor 1-0. Precizările clubului din Galați au venit și ca urmare a afirmațiilor lui Dorinel Munteanu, anume că vrea să vadă mai multă susținere în timpul partidelor.

SC Oțelul este echipa din Liga 2 care are cel mai mare număr de spectatori când evoluează pe teren propriu, iar asta încă de la începutul sezonului. A crescut după calificarea în play-off.

SC Oțelul, comunicat pentru atragerea suporterilor, dar și să liniștească spiritele după reacția lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a cerut o mai mare implicare din partea fanilor, iar apoi a venit și un comunicat al clubului, semnat de Marian Brăilescu, președintele clubului. Nu este prima dată când SC Oțelul apelează la un astfel de demers, tocmai pentru că se află într-un moment foarte important, cu șanse mari la promovarea în SuperLiga României.

Altfel, reacția de vineri a fost emisă și pentru a liniști spiritele, probabil anumiți fani ai gălățenilor fiind deranjați de afirmațiile lui Dorinel Munteanu.

Dragi suporteri ai echipei Oțelul Galați,

În calitate de reprezentant al clubului, vă transmit acest mesaj pentru a vă încuraja să rămânem uniți și să punem în continuare interesul echipei noastre pe primul loc. Suntem o comunitate puternică de suporteri, iar sprijinul vostru ne este extrem de valoros. Echipa noastră are obiective importante, îndrăznețe, iar pentru a le atinge, avem nevoie de unitate și determinare. Indiferent de dificultățile pe care le întâmpinăm, știm că vă avem alături de echipa noastră și că o veți susține în orice moment, învingând obstacolele împreună. Este important să fim un exemplu de susținere și devotament, indiferent de situație. Doar astfel putem construi împreună o echipă puternică și să obținem rezultatele dorite.

Încurajez, de asemenea, spiritul de echipă și cooperarea între suporteri, jucători și antrenori. Să fim solidari, să ne ajutăm reciproc și să fim mereu alături de echipa noastră, indiferent de circumstanțe. Să ne susținem jucătorii și să le arătăm că suntem alături de ei în toate momentele, atât la victorii, cât și la înfrângeri.

Vom continua să demonstrăm tuturor că suntem o comunitate unită și pasionată de fotbal, că suntem alături de echipa noastră și că ne vom susține întotdeauna obiectivele noastre comune. Împreună suntem mai puternici și putem atinge performanțe remarcabile. Să fim mândri de culorile și tradițiile echipei Oțelul Galați și să ne dedicăm complet sprijinului acesteia. Să fim o sursă de inspirație pentru jucători și să arătăm că suntem una dintre cele mai importante comunități de suporteri din România!

Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru că sunteți alături de echipa noastră în fiecare etapă a acestui drum. Haideți să mergem împreună spre succes!

Cu respect și recunoștință,

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați”, se arată pe site-ul SC Oțelul.

Dorinel Munteanu a certat suporterii după SC Oțelul – Gloria Buzău

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 42 de puncte, la două și trei puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași, dar care nu au evoluat momentan în runda a 4-a. În același timp, gălățenii au un avans de patru puncte față de locul 4, Dinamo, și de opt și nouă puncte peste Gloria Buzău și Unirea Dej.

După duelul cu Gloria Buzău, Dorinel Munteanu a avut o reacție surprinzătoare în sensul negativ la adresa suporterilor, pe care i-a acuzat că ”dormeau” în tribune chiar și în momentul în care SC Oțelul conducea cu 1-0.

El se aștepta chiar și la mai mulți oameni în tribune, deși arena a fost mai mult de jumătate plină, peste 6.000 de spectatori fiind prezenți la SC Oțelul – Gloria Buzău.

Așa mă așteptam la acest meci, unul foarte greu, cu o echipă foarte bună, dar presiunea pe echipa noastră a fost foarte mare, pentru că am venit după înfrângerea la Dinamo, 3-0 nemeritat din punctul meu de vedere, pentru că atunci am uitat să jucăm ceea ce știm.

Azi am făcut-o chiar foarte bine, chiar dacă suporterii noștri sunt nemulțumiți. Noi suntem pe această poziție datorită acestui joc, punctelor obținute pe teren. Celor care nu le convine, să nu mai vină la stadion! M-a deranjat foarte mult. Și la 1-0 suporterii noștri dormeau.

Unii dintre suporteri, nu toți. Dar ăsta este jocul nostru, nu suntem o echipă de SuperLigă, în momentul de față, și nicio echipă din play-off nu este de SuperLigă. Trebuie să aducem jucători dacă vom promova… și vom promova! Dar ceea ce au demonstrat jucătorii noștri, astăzi, pe teren, a fost un joc exact în apărare, foarte agresiv în jumătatea noastră.

Astăzi stadionul nu a fost plin, a fost pe jumătate plin. Mă așteptam să fie mai multă lume”, a spus Dorinel Munteanu după jocul cu Gloria Buzău.

SC Oțelul, trei deplasări la rând

Pentru SC Oțelul urmează, în etapa a 5-a a play-off-ului de Liga 2, o deplasare, pe terenul Unirii Dej. Apoi, în runda a 6-a, prima din retur, va merge pe terenul Politehnicii Iași.

Următorul meci acasă pentru SC Oțelul va veni abia ulterior deplasării din Ghencea, cu Steaua, când va întâlni Dinamo. Așadar, pentru clubul din Galați urmează trei meciuri în deplasare, confruntarea cu ”câinii” urmând să se dispute peste aproximativ o lună.

Foto: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adversarele-stelei-din-play-off-reactioneaza-19266662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-neagu-impresiile-partidei-sc-otelul-gloria-buzau-19266638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-revoltat-pe-unii-dintre-spectatorii-otelului-dupa-victoria-cu-gloria-buzau-celor-care-nu-le-convine-sa-nu-mai-vina-la-stadion-la-1-0-suporterii-nostri-dormeau-sa-mearga-19266571

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-gafeaza-iar-pierde-si-cu-sc-otelul-19266572

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-galati-gloria-buzau-se-joaca-de-la-ora-2000-cele-doua-echipe-s-au-mai-intalnit-de-doua-ori-in-acest-sezon-19266531

Răzvan STÎNGĂ 14 Apr. 2023, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă