Răzvan Patriche, primul marcator pentru Dinamo în 2023: ”Ne dorim enorm să rămânem în primele șase.” Căpitanul ”câinilor”, despre noii investitori ai clubului

Marius ANGHEL 27 Feb. 2023, 19:57 Liga 2

Dinamo a avut un meci lejer la prima apariție oficială în 2023 și a profitat din plin. A trecut cu 6-0 de Unirea Constanța, o echipă care abia și-a reluat activitatea și a reușit să încropească un lot cu care să intre pe teren pentru a termina sezonul.

Jocul desfășurat luni, 27 februarie, pe Arcul de Triumf, a fost deschis printr-un gol marcat rapid chiar de către căpitanul echipei Dinamo. Răzvan Patriche (36 de ani) a înscris cu capul, după o centrare din corner, încă din minutul 6, iar până la final au mai punctat Daniel Iglesias (9′), Ahmed Bani (39′ – penalty), Lamine Ghezali (43′), Iulian Roșu (66′) și Valentin Borcea (87′).

Răzvan Patriche, primul marcator pentru Dinamo în 2023: ”Mai avem două finale”

Patriche speră la maximum de puncte și în ultimele două jocuri rămase din sezonul regular pentru ca Dinamo să acceadă în play-off și apoi să se lupte pentru promovare.

”Sigur nu va mai fi atât de ușor. Este un prim pas, mai avem două finale și trebuie să luăm maximum de puncte. Ne dorim enorm să rămânem în primele șase, ca după aceea să avem un nou obiectiv. Dacă mă uitați cât de greu am început, nimeni nu credea că o să ajungem aici. Sperăm să rămânem în primele șase. Va fi greu, dar cu cât e mai greu cu atât e mai frumos.

Pentru ei (n.r. – jucătorii de la Unirea Constanța) este un lucru bun că joacă la Liga a 2-a, se maturizează și ei. Sunt cam devreme aruncați la acest nivel, dar asta este”, a spus căpitanul echipei Dinamo la microfonul DigiSport.

”A fost un meci bun pentru noi, ne-au ieșit unele trasee. Sper să ne iasă și cu echipele mai bune. Am început bine, am fost concentrați, a fost un meci tratat cu seriozitate, am vorbit de la cabină. Am zis să ieșim, să nu facem altceva. Mă bucur că am reușit să înscriu, mă bucur că până la urmă a ieșit totul bine”, a mai declarat Patriche la interviul acordat la finalul jocului.

Patriche, despre noii acționari: ”E plăcut să ai pe cineva cu care să vorbești”

Căpitanul echipei din ”Ștefan cel Mare” a fost întrebat și despre schimbările din ultima perioadă de la Dinamo, privind noii acționari. Acesta a spus că jucătorii se simt mai bine acum, când știu că au cu cine vorbi și primi asigurări.

”Sperăm să fie bine. Deocamdată nici noi nu știm foarte multe. Sperăm, ușor-ușor, să revenim pe drumul cel bun, la normalitate. Au venit, au discutat un pic cu noi, au spus că lucrurile, încet-încet, o să se rezolve, dar nu imediat. Rămâne de văzut. E plăcut să ai pe cineva cu care să vorbești și să te asigure că o să se rezolve lucrurile. E mai bine decât nimic. Noi trebuie să jucăm, să ne vedem de treaba noastră pe teren”, a comentat Răzvan Patriche.

  • 2 goluri în 13 meciuri disputate în acest sezon de Liga 2 pentru Dinamo are Răzvan Patriche

La jocul desfășurat pe ”Arcul de Triumf”, în tribuna oficială s-au aflat și noii acționari majoritari ai clubului, Andrei Nicolescu și Eugen Voicu. A fost prezent și Dorin Iacob, administratorul Red&White, firma care a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni, nimeni altul decât tată lui Vlad Iacob, administratorul special al clubului.

”Suporterii au fost la înălțime, ca de fiecare dată. Noi ne bucurăm că le-am oferit o victorie frumoasă și sper să le aducem cât mai multe”
Răzvan Patriche, despre cei circa 3.500 de spectatori prezenți pe Arcul de Triumf la primul joc al lui Dinamo în 2023

Dinamo a urcat pe locul 6 și mai are meciuri cu Șelimbăr și Poli Timișoara

Cu 27 de puncte și golaveraj 24-16, Dinamo urcă pe locul 6, ultimul calificabil în play-off. E la egalitate cu Gloria Buzău (golaveraj 23-19), echipă care are în favoarea sa rezultatul direct, dar acesta contează abia la finalul sezonului regular, în cazul în care egalitatea persistă.

În runda a 18-a, penultima a sezonului regular, Dinamo joacă la Sibiu, sâmbătă, de la ora 12:00, cu CS Comunal Șelimbăr (locul 14, 21 puncte). Ulterior, în ultima etapă, Dinamo o va întâlni pe teren propriu pe Poli Timișoara, penultima clasată.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor
Rezultatele înregistrate în etapa a 17-a

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/noii-patroni-ai-lui-dinamo-eugen-voicu-si-andrei-nicolescu-prezenti-la-victoria-de-senzatie-in-fata-unirii-constanta-un-alt-personaj-important-i-a-insotit-foto-exclusiv-19603015

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/nicolae-badea-injurat-la-primul-meci-dupa-vanzarea-clubului-dinamo-desi-el-a-fost-cel-care-a-intermediat-tranzactia-ce-au-scandat-suporterii-19602926

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-unirea-constanta-se-joaca-de-la-ora-1700-echipa-lui-ovidiu-burca-poate-urca-de-astazi-pe-loc-de-play-off-19261573

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-andrei-nicolescu-vorbeste-in-premiera-dupa-preluarea-lui-dinamo-vom-coopta-si-alti-antreprenori-nu-ne-imaginam-ca-vor-aparea-persoane-exotice-care-sa-reverse-rauri-de-bani-19261551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

Marius ANGHEL 27 Feb. 2023, 19:57 Liga 2
Pe aceeași temă