Rapid și-a început cantonamentul de la Snagov. Nicolae Grigore are 25 de jucători la dispoziție. Absenții

Marius ANGHEL 25 Jan. 2021, 12:15 Liga 2

După două săptămâni de pregătire în Capitală, din momentul reunirii în 2021, Rapid începe de astăzi, 25 ianuarie, cantonamentul de iarnă, unul pe care îl va efectua nu departe de casă. Giuleștenii nu vor mai merge într-un stagiu în afara României la începutul acestui an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID-19, ci se vor antrena în Ilfov, la Snagov.

Rapid va sta în cantonamentul de la Snagov timp de zece zile, până la 5 februarie, perioadă în care are stabilit un singur adversar pentru un joc amical, pe ”U” Cluj. Jocul e stabilit să aibă loc miercuri, de la ora 12:00, la Centrul de Fotbal de la Buftea.

25 de jucători are Rapid în lot pentru cantonamentul de la Snagov

Nicolae Grigore a avut 29 de jucători la reunirea din data de 11 ianuarie, iar fotbaliștii deplasați acum la Snagov rămân un mister, deoarece clubul încă nu a anunțat lotul pe care antrenorul îl are la dispoziție.

În perioada de pregătire efectuată până acum, Rapid a disputat două meciuri amicale, cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), pe care a învins-o cu 4-1, și cu Progresul Spartac (Liga 3), de care a trecut cu 2-0.

UPDATE: În cele din urmă, Rapid a anunțat lotul de jucători, 25 la număr, pe care Grigore în are la dispoziție în stagiul de pregătire de la Snagov.

portari: Virgil Drăghia, Harrison Devenish-Mears, Horațiu Moldovan,Valentin Mărgărit;
fundași: Ionuț Voicu, Mircea Leasă, Anestis Nastos, Alexandru Dandea, Ivica Zunic, Cristian Ignat, Luca Florică, Enrichi Finica, Lucian Goge;
mijlocași: Amir Jorza, Rareș Lazăr, Bogdan Barbu, Ștefan Pănoiu, Octavian Ursu, Antonio Sefer, Marian Drăghiceanu, Rareș Ilie, Cătălin Hlistei;
atacanți: Adrian Bălan, Alexandru Ioniță, Emmanuel Ernest.

Alexandru Catrici, Radu Crișan (fundași) și Daniel Benzar (mijlocaș) sunt anunțați ca fiind accidentați, aceștia urmând a se alătura lotului pe parcursul cantonamentului.

Rapid susține, mai nou, că va juca două amicale în acest cantonament de la Snagov, însă nu precizează al doilea adversar și nici data când va avea loc testul.

Puține schimbări față de lotul cu care echipa s-a reunit. Ciuculescu și Raul Costin, tabu

Pe lângă cei trei accidentați enumerați, față de lotul cu care s-a disputat primul antrenament din 2021 lipsesc Alin Fică, jucător împrumutat de la CFR Cluj la care s-a renunțat, și Alexandru Sabangeanu, aflat în probe, însă care n-a fost păstrat.

Tot față de reunire, noutățile sunt reprezentate de noile achiziții fundașii Luca Florică (18 ani, ex FC Hermannstadt) și Ivica Zunic (32 de ani, ex CFR Cluj). Tot jucători aduși în această iarnă sunt și mijlocașii Bogdan Barbu (28 de ani, ex ”U” Cluj) și Octavian Ursu (26 de ani, ex UTA), atacanții Emmanuel Ernest (20 de ani, ex Sporting Roșiori) și Alexandru Ioniță (30 de ani, ex UTA) și portarii Horațiu Moldovan (23 de ani, ex UTA) și Valentin Mărgărit (16 ani, ex FC Hermannstadt 2). Inițial, Mărgărit fusese anunțat ca achiziție pentru Rapid 2, însă a fost păstrat în lotul lărgit al primei echipe.

În continuare, Rapid nu spune nimic despre situația portarului Ștefan Ciuculescu (27 de ani) și mijlocașului Raul Costin (35 de ani), despre care inițial transmitea că sunt în vacanță pentru încă șapte zile. De fapt, cei doi jucători se află pe lista neagră, nemaifiind doriți în lot, însă nu s-a ajuns la un acord comun de reziliere.

Rapid s-a mai despărțit până acum, pe lângă Alin Fică, de atacanții Alexandru Pop (27 de ani) și Cătălin Țîră (26 de ani), fundașul Bogdan Manole (24 de ani) și mijlocașul Alexandru Dulca (23 de ani).

Foto: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-rapid-victorie-de-orgoliu-contra-progresului-spartac-giulestenii-si-au-luat-revansa-dupa-eliminarea-rusinoasa-din-cupa-romaniei-19166246

https://liga2.prosport.ro/seria-1/90-de-straini-in-prima-parte-a-ligii-2-petrolul-a-utilizat-cei-mai-multi-doua-echipe-n-au-avut-niciunul-56-sunt-debutanti-29-au-marcat-19166324

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/foto-progrese-la-noul-stadion-al-rapidului-tabelele-de-la-peluzele-nord-si-sud-au-fost-montate-imagini-noi-de-pe-santierul-din-giulesti-19166127

Marius ANGHEL 25 Jan. 2021, 12:15 Liga 2
Pe aceeași temă