Gabriel Deac schimbă cuibul, dar rămâne tot ”vultur”! Mijlocașul a semnat cu Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 14 Jan. 2021, 15:59 Liga 2
Gabriel Deac schimbă cuibul, dar rămâne tot ”vultur”! Mijlocașul a semnat cu Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a anunțat, oficial, primul ei transfer din 2021. Este vorba despre mijlocașul Gabriel Deac (25 de ani), jucător care s-a despărțit în această iarnă de prim-divizionara Campionii FC Argeș. Deac revine în Liga 2, unde în sezonul sezonul trecut a evoluat pentru Petrolul Ploiești.

Gabriel Deac a semnat cu Concordia Chiajna

Chiar dacă prima ei noutate din acest an este fundașul Bogdan Manole, ultima dată la Rapid, Concordia Chiajna încă nu a anunțat în mod oficial semnarea unui acord cu acesta. În schimb, o face acum cu Gabriel Deac, un jucător cu multe meciuri în Liga 1 disputate pentru FC Voluntari, însă care în ultimul an nu a convins nici la Petrolul (Liga 2) și nici la Campionii FC Argeș (Liga 1).

Pentru Petrolul a prins 15 meciuri (9 ca titular, 851 de minute) în sezonul trecut de Liga 2, iar pentru Campionii FC Argeș a apucat să joace doar 210 minute în Liga 1 (5 meciuri, 1 ca titular). La trupa din Ploiești a înscris două goluri, iar la cea din Pitești a marcat o dată.

Deac, de la ”vulturii” Piteștiului, la ”vulturii” Chiajnei

Acum, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de ”vulturii alb-violeți”, Deac a acceptat oferta primită de la ”vulturii verzi” de la Concordia, echipă care se luptă pentru menținerea în Liga 2, iar în următorul sezon speră să reușească promovarea în Liga 1, cu Claudiu Niculescu antrenor. A semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate.

Gabriel Deac are un total de 96 de meciuri (91 la Voluntari și 5 la Argeș) în Liga 1 și 5 goluri înscrise. În Liga 2 are 39 de jocuri (24 la Voluntari și 15 la Petrolul) și 8 goluri marcate.

”GABRIEL MIHAI DEAC a semnat cu „VULTURII”!
Clubul Sportiv Concordia Chiajna a ajuns la un acord cu mijlocasul GABRIEL MIHAI DEAC pana in vara anului 2022. In varsta de 25 ani, Gabriel Mihai Deac a mai evoluat pentru echipele Petrolul Ploiesti (liga 2), FC Voluntari (liga 1) si FC Arges (liga 1). Acesta a adunat 84 de jocuri in liga 1 marcand 4 goluri si 24 jocuri in liga 2 marcand 6 goluri. Antrenorul Claudiu Niculescu l-a avut pe mijlocasul Gabriel Mihai Deac la echipa FC Voluntari cu care a castigat Cupa Romaniei si Supercupa Romaniei.
Bun venit, Gabriel Mihai Deac!”, a anunțat Concordia Chiajna, care îl văduvește pe Deac de mai multe meciuri și goluri pe care le-a avut în Liga 1 și Liga 2.

Concordia Chiajna nu i-a avut la reunire pe: Bogdan Vișan (fundaș, 19 ani, 7 meciuri și 1 gol), Alexandru Atomei (mijlocaș, 17 ani, 6 meciuri), Daniel Cîrjan (mijlocaș, 23 de ani, 1 meci), Stelian Cucu (mijlocaș, 31 de ani, 7 meciuri), Baudouin Kanda (mijlocaș, 27 de ani, 6 meciuri), Karim Safsaf (mijlocaș, 26 de ani, 6 meciuri) și Philippe Nsiah (atacant, 26 de ani, 10 meciuri și 1 gol). În plus, între timp s-a despărțit și de Sergiu Arnăutu, care s-a întors la Petrolul. Kanda a ajuns la Dunărea Călărași.

 

Marius ANGHEL 14 Jan. 2021, 15:59 Liga 2
Pe aceeași temă