Petrolul s-a despărțit și de Sory Ibrahim Diarra. Africanul a fost împrumutat la o adversară din campionat

Marius ANGHEL 26 Jan. 2021, 13:02 Liga 2

Sory Ibrahim Diarra (20 de ani) s-a despărțit de Petrolul, însă va rămâne în galben-albastru, fiindcă a fost împrumutat de echipa ploieșteană la Unirea Slobozia, grupare din Liga 2 care are aceleași culori.

Diarra fusese achiziționat vara trecută de Petrolul de la CSM Ceahlăul Piatra Neamț, iar în prima parte a sezonului a evoluat în șapte meciuri de Liga 2, în trei ca titular, și a marcat un singur gol, în succesul cu 5-0 cu Ripensia.

Sory Ibrahim Diarra, cedat de Petrolul la Unirea Slobozia

Acum, atacantul originar din Mali a fost cedat de Petrolul, sub formă de împrumut, la Unirea Slobozia, echipă care de ieri este în cantonament la Izvorani.

Unirea transmite că aducerea lui Diarra este ultima mutare făcută în această iarnă.

”Bun venit, SORY IBRAHIM DIARRA!
Clubul nostru încheie campania de achiziții din pauza de iarnă cu transferul lui Sory Diarra. Atacantul a evoluat în prima parte a sezonului la echipa de Liga a 2 a Petrolul Ploiești!”, a anunțat clubul din Slobozia.

La data de 28 februarie, Diarra va împlini 21 de ani.

Echipa antrenată de Adrian Mihalcea i-a mai prezentat oficial ca noi achiziții, în acest început de an, pe Marius Ciobanu-Vanghele (17 ani, mijlocaș, ex Academica Clinceni), Bogdan Vasile (25 de ani, mijlocaș, ex ASU Poli), Denis Ciofu (18 ani, portar, ex Poli Iași), Andrei Trașcu (23 de ani, fundaș, ex CS Mioveni) și Christ Nkama Afalna (22 de ani, mijlocaș, ex Șomuz Fălticeni).

Lotul deplasat de Unirea Slobozia în cantonament. Cristian Ene nu mai continuă cu ialomițenii

Cât despre cantonament, Unirea n-a fost în stare nici până acum să transmită lotul de jucători pe care Adrian Mihalcea se bazează. Independent Online a publicat însă lista celor 27 de jucători care au plecat cu echipa la Izvorani:

portari: Ionuț Poiană, Cristian Ciupercă, Ionuț Gurău, Denis Ciofu;
fundași: Robert Ghiță, Andrei Comșa, Florin Bălan, Constantin Toma, Gabriel Lazăr, Florinel Ibrian, Alexandru Dinu, Andrei Trașcu, Andrei Dorobanțu;
mijlocași: Vlad Suciu, Mihăiță Lemnaru, Bogdan Vasile, Mihai Adăscăliței, Bogdan Danciu, Cristian Chiriță, Dumitrel Negoiu, Adrian Răduca, Marius Ciobanu, Andrei Trucă, Adrian Gherasim;
atacanți: Adrian Moldovan, Christ Afalna, Mihăiță Năstase;

Revenirea la Slobozia este fixată pe 5 februarie 2021. Sâmbătă, 30 ianuarie 2021, Unirea va întâlni într-un amical pe Progresul Spartac, iar la data de 3 februarie va evolua contra celor de la Concordia Chiajna.

Unirea s-a despărțit săptămâna trecută și de atacantul Cristian Ene.

Diarra, al cincilea jucător care a plecat de la Petrolul în această iarnă

De partea cealaltă, Petrolul ajunge la a cincea despărțire în mod oficial de un jucător pe care l-a avut în lot în prima parte a sezonului, după cedarea lui Sory Ibrahim Diarra la Unirea Slobozia.

Primul a fost mijlocașul Răzvan Matiș, rechemat de Viitorul, clubul de care aparținea contractual. Apoi, ”lupii” au ajuns la un acord de reziliere amiabilă cu mijlocașul Manuel Botic și atacantul Steve Leo Beleck. Botic a semnat apoi cu Metaloglobus.

Petrolul și-a încheiat contul și cu fundașul Andrei Răuță, iar pe lista neagră anunțată public se mai află fundașul Joeri Poelmans și mijlocașii Brian Mendoza și Mihai Nițescu.

Sory Ibrahim Diarra nu făcuse deplasarea cu Petrolul în cantonamentul de la Săcele și Tărlungeni, ”din cauza unor probleme medicale”, o întindere musculară, suferită în jocul amical cu CSO Plopeni (7-0), în care a și marcat un gol. La fel s-a întâmplat și cu Sergiu Arnăutu (inflamație a tendonului ahilean) și Robert Enache (accidentare la genunchi).

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Unirea Slobozia

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-ajuns-in-cantonamentul-de-la-snagov-si-izvorani-adrian-mihalcea-va-face-ultimele-reglaje-inaintea-reluarii-ligii-2-in-doua-partide-amicale-19166435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-viorel-moldovan-analiza-a-stagiului-de-pregatire-de-la-sacele-sunt-multumit-de-modul-in-care-s-au-prezentat-baietii-petrolul-mai-are-trei-amicale-si-mai-pregateste-un-tran-19166370

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-a-decolat-catre-cantonamentul-din-turcia-cu-doi-jucatori-noi-un-atacant-african-si-un-fost-jucator-al-petrolului-cele-mai-recente-transferuri-19166418

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-optimilor-cupei-romaniei-jocul-de-deschidere-are-sanse-mari-sa-nu-se-dispute-farul-si-u-cluj-au-meciurile-in-ziua-derby-ului-dinamo-fcsb-19166434

Marius ANGHEL 26 Jan. 2021, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă