Petrolul merge în primul cantonament din Turcia cu 23 de jucători. Lotul pe care Costel Enache îl are la dispoziție

Marius ANGHEL 12 Jan. 2020, 12:06 Pregătiri, amicale

Petrolul pleacă astăzi în Turcia, pentru primul cantonament din Antalya pe care îl face în această iarnă, iar Costel Enache va avea la dispoziție un lot format din 23 de jucători.

Jucătorii echipei Petrolul au efectuat, sâmbătă, ultimul antrenament la Ploiești, înainte de plecarea în primul cantonament al anului. Astăzi, la ora 14:00, delegația condusă de antrenorul principal Costel Enacha va zbura spre Antalya cu o cursă charter, alături de mai multe formații din Liga 1, și, până pe 24 ianuarie, își va stabili cartierul general la Limak Atlantis Resort din Belek.

Pentru acest prim stagiu din Turcia din această iarnă, Costel Enache va avea la dispoziție un lot format din 23 de jucători. Printre aceștia se vor afla și portarul Cezar Lungu și fundașul dreapta Ștefan Bărboianu, care au fost reintegrați în programul de pregătire al primei echipe, după ce inițial fuseseră anunțați că nu mai sunt doriți.

Pe lângă revenirea acestora doi în lot, noutățile Petrolului sunt Mihai Nițescu, primul transfer perfectat în acest an, Leonel Pierce și Armando Vajushi, jucători care vor semna și ei în perioada următoare, dar și Adrian Nicolae, promovat de la Centrul de Copii și Juniori al clubului.

În acest prim stagiu, accentul va fi pus pe acumulările fizice, dar petroliștii vor disputa și trei jocuri de verificare, o adversară fiind din Kazakhstan, FK Kyzylzhar (16 ianuarie), iar celelalte două din Ungaria, FC Budaorsi (18 ianuarie) și BC Siofok (21 ianuarie).

Iată lotul cu care Petrolul pleacă în primul cantonament:

portari: Raul Avram, Cezar Lungu, Cristian Apostolachi;
jucători de câmp: Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Cristian Sîrghi, Alves Da Silva Walace, Antoniu Manolache, Adrian Nicolae, Valentin Țicu, Laurențiu Marinescu, Derlis David Mezza Colli, Leonel Pierce, Robert Daniel Enache, Mario Bratu, Mihai Nițescu, Alexandru Saim Tudor, Gabriel Deac, Armando Vajushi, Ianis Stoica, Ștefan Blănaru, Sergiu Arnăutu și Hamza Younes.

Foto: Petrolul Ploiești

Marius ANGHEL 12 Jan. 2020, 12:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă