Participanții la meciul Ceahlăul – CFC Argeș pot face fapte bune pentru copiii de la Institutul Clinic Fundeni. Acțiunea caritabilă este promovată de soția unuia dintre jucătorii clubului nemțean

Marius ANGHEL 21 Nov. 2023, 11:40 Liga 2

Spectatorii care vor participa la meciul care deschide etapa a 14-a a Ligii 2, programat la Piatra Neamț, joi, 23 noiembrie 2023, de la ora 19:30, pot contribui la o acțiune de ajutorare a copiilor pe care viața i-a pus la grea încercare de la vârste fragede.

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar în această perioadă oamenii își deschid sufletul, sunt mai buni, mai receptivi în a ajuta semenul care are nevoie de ajutor. Joi, la Piatra Neamț, cu ocazia disputării jocului dintre Ceahlăul și Campionii FC Argeș este un bun prilej pentru a demonstra asta.

Spectatorii care vor participa la meciul Ceahlăul – CFC Argeș pot face fapte bune pentru copiii de la Institutul Clinic Fundeni

Cu ocazia acestui joc de la Piatra Neamț, Asociația Magic Smart Charity și Adina Petre, soția mijlocașului echipei Ceahlăul Patrick Petre, au făcut un apel, prin intermediul clubului Ceahlăul, de ajutare a copiilor de la Institutul Clinic Fundeni.

Spectatorii care vor participa la meciul Ceahlăul – CFC Argeș pot face donații în bani, dar și haine sau jucătorii pentru copii, cu condiția ca acestea să fie noi.

”Unele povești de viață sunt aparte! Dar poveștile celor care au trecut prin ”negură” sunt speciale mai ales dacă au înțeles că trebuie să întoarcă ceva altora în suferință!
Este cazul poveștii a cărei personaj principal se numește Adina Petre. Soția lui Patrick Petre, actualul nostru jucător, se pregătește de un eveniment special sufletului ei ce va avea loc în data de 9 decembrie 2023, la București, la Institutul Clinic Fundeni. Împreună cu Asociația Magic Smart Charity caută să ofere un zâmbet tuturor copiilor și mamelor lor care sunt în acea unitate spitalicească în această perioadă”, a transmis Ceahlăul.

”Cei care vin la meciul cu FC Argeș vor avea posibilitatea de a sprijini o acțiune caritabilă a Adinei Petre și a Asociației Magic Smart Charity care vor a le fi alături copiilor din Institutul Clinic Fundeni. Vor trece prin tribune câțiva juniori ai clubului nostru cu urne pentru donații în bani, dar fiecare suporter poate aduce și lăsa la intrare, după ce vor trece de porțile de acces jucării noi și haine noi. Copiii din acel spital sunt de la zero la optsprezece ani”, a declarat Cătălin Anton, președintele clubului din Piatra Neamț.

Soția lui Patrick Petre sprijină acțiune de ajutorare a copiilor cu probleme. Mihai Neicuțescu, un al jucător al Ceahlăului care va participa la eveniment

Bineînțeles, donații se pot face și direct în cont, inclusiv din partea celor care nu vor participa la acest joc. IBAN-ul Asociației Magic Smart Charity este: 𝐑𝐎𝟖𝟒𝐎𝐓𝐏𝐕𝟏𝟏𝟎𝟎𝟎𝟏𝟑𝟑𝟗𝟎𝟔𝟗𝐑𝐎𝟎𝟑.

Soția lui Patrick Petre, Adina, are un motiv aparte pentru care sprijină acțiunea Asociației Magic Smart Charity. A fost un copil care a trăit și a simțit până în adâncul sufletului ce înseamnă să treci prin ”negură”. La vârsta de 9 ani a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică acută, iar astăzi este un om fericit lângă soțul ei și lângă copilul lor.

La vârsta de 16 ani se simțea binecuvântată și scria într-o postare pe Facebook despre trăirile unui copil care a luptat cu boala. Mesajul ei de atunci îl poți citi AICI.

”Împreună cu Asociația Magic Smart Charity am reușit să oferim suport atât copiilor, cât și mamicilor internate cu aceștia în spital, prin diferite inițiative. Anul acesta ne-am propus cadouri care să includă produse de igienă, haine, jucării și jocuri pentru toți copiii internați, și sunt în jur de 80 de copii, candy-bar cu tematică de Crăciun personalizat nevoilor copiilor, momente de relaxare pentru mămici. Sâmbătă, 9 decembrie, vom ajunge la spital în jurul orei 11:00 și vom pregăti un spectacol de magie pentru copii, un candy bar cu tematică de Crăciun, surprize pentru copii și program pentru mămici. La ora 12:00 va începe spectacolul, iar în jurul de ora 13:00 mămicile vor putea beneficia de surprizele pregătite pentru ele, adică servicii de coafor, manichiură și pedichiură, timp în care noi ceilalți ne vom ocupa de împărțirea cadourilor pentru copii. Știu sigur că îi voi avea alături și pe Patrick, dar și pe Mihai Neicuțescu, plus că este posibil să mai fie lângă noi și alți jucători de la CSM Ceahlăul, dacă vor avea cum să ajungă atunci la București”, spune Adina Petre despre evenimentul care va avea loc la data de 9 decembrie, la Institutul Clinic Fundeni din București.

Adina Petre promovează activitatea Asociației Magic Smart Charity, iar accesând următorul link veți vedea inițiativa din acest an: https://www.facebook.com/100083581960031/posts/pfbid0SJAVqmHryTjbgyp3a58GSTBDabWZBiCpnFpUKdDNt3KmyY1yCATUWsbXc8Yq6cuVl/?d=n&mibextid=WC7FNe.


https://liga2.prosport.ro/seria-1/sase-jucatori-ai-stelei-au-jucat-fotbal-in-curtea-scolii-19293533

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-a-vorbit-din-nou-despre-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-19292930

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-14-a-a-ligii-2-19293186

Marius ANGHEL 21 Nov. 2023, 11:40 Liga 2
Pe aceeași temă