OFICIAL | Steaua a anunțat achiziționarea lui Claudiu Dragu și Iustin Răducan, acesta din urmă fiind fiul fostului fotbalist Narcis Răducan

Marius ANGHEL 15 Feb. 2022, 12:30 Liga 2

Steaua și-a prezentat astăzi, 15 februarie, două noi achiziții, ajungând la trei transferuri făcute în această iarnă. Atacanții Claudiu Dragu (30 de ani) și Iustin Răducan (16 ani) au semnat cu clubul din Ghencea contracte valabile pentru șase luni, cu drept de prelungire.

Săptămâna trecută, echipa antrenată de Daniel Oprița a anunțat oficial și aducerea lui Cristian Bustea (27 de ani), ultima dată la UTA.

Claudiu Dragu și Iustin Răducan au semnat cu Steaua

Liga2.ro anunțase în exclusivitate de sâmbătă că Steaua l-a ofertat pe Claudiu Dragu. Atacantul chiar marcase împotriva ”militarilor”, din penalty, în amicalul jucat la Giurgiu cu Astra, câștigat cu 7-1 de trupa lui Oprița. Jucătorul originar din Măcin (Tulcea) s-a despărțit de Astra și astăzi a semnat cu Steaua.

Claudiu Georgian Dragu a jucat în acest sezon în 12 meciuri de Liga 2, 8 ca titular, și a înscris un gol, cu ”U” Cluj (scor 2-1). În cariera sa a mai jucat pentru Delta Tulcea, CS U Craiova, Fortuna Poiana Câmpina, Delta Dobrogea Tulcea, Farul Constanța, Turris Oltul Turnu Măgurele, ”FC U” Craiova și CS Afumați.

Odată cu Dragu, cu Steaua a semnat contract de profesionist Iustin Răducan, fiul lui Narcis Răducan, fostul jucător al Stelei și al Rapidului. Acesta a fost testat în ultima perioadă de Daniel Oprița și vine de la Sport Team, un club privat de fotbal din București.

”Claudiu Dragu și Iustin Răducan, șase luni în Ghencea
Clubul Steaua București anunță două noutăți la secția de fotbal. Este vorba de atacanții Claudiu Dragu (30 de ani) și Iustin Răducan (16 ani).
Claudiu Dragu este stelist de mic, a venit de la Astra Giurgiu și își dorește să înscrie cât mai multe goluri pentru formația din Ghencea.
Iustin Răducan este golgeter în Liga Elitelor U17 și este încântat că poate evolua pentru un club mare precum Steaua București”, a anunțat Steaua.

Foto: CSA Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-steaua-oferta-pentru-transferul-lui-claudiu-dragu-a-umilit-astra-intr-un-amical-iar-apoi-a-facut-propunerea-pentru-atacant-19219246

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cristian-bustea-prima-achizitie-a-clubului-steaua-in-2022-abia-astept-sa-joc-pe-noul-stadion-19219145

Marius ANGHEL 15 Feb. 2022, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă