Nemulțumirile lui Eugen Neagoe încep să fie îndreptate! CFC Argeș a primit o bază sportivă în afara Piteștiului, care va fi modernizată inclusiv cu nocturnă. ”Acest parteneriat dovedește că suntem echipa fanion a argeșenilor”

Marius ANGHEL 05 Apr. 2024, 14:34 Liga 2
Nemulțumirile lui Eugen Neagoe încep să fie îndreptate! CFC Argeș a primit o bază sportivă în afara Piteștiului, care va fi modernizată inclusiv cu nocturnă. ”Acest parteneriat dovedește că suntem echipa fanion a argeșenilor”

Campionii FC Argeș și-a asigurat pentru o perioadă de 3 ani liniștea la Albota, comună aflată la sud de municipiul Pitești, la circa 11 kilometri distanță, unde echipa antrenată acum de Eugen Neagoe se va pregăti. Dar, mai întâi, aceasta va beneficia de lucrări de modernizare.

Cu baza sportivă ”Nicolae Dobrin” aflată în refacere, stadionul fiind demolat anul trecut, trupa alb-violetă a fost nevoită să își susțină antrenamentele în alte locații. Ca de exemplu, reunirea din ianuarie 2024 a avut loc la stadionul din Bradu, antrenamentele au fost susținute în diverse locații, inclusiv la Albota, iar meciurile oficiale sunt disputate la Mioveni, pe stadionul Orășenesc.

Campionii FC Argeș a primit în folosință baza sportivă de la Albota! Aceasta va suferi modificări

Clubul din Pitești a anunțat joi, 4 aprilie, că a primit în folosință, pentru 3 ani, baza sportivă din Albota. Aceasta va suferi o serie de transformări pentru a fi adusă la standarde mai ridicate, suprafața de joc și vestiarele fiind vizate. Va fi construită și o sală de forță, însă va fi montată și o instalație de nocturnă.

Pe lângă antrenamentele echipei mari, la Albota își vor disputa meciurile oficiale și echipele de Tineret și U17 ale clubului piteștean, însă din sezonul viitor.

Că tot a început campania electorală, iar despre Campionii FC Argeș nu este niciun secret că este condus de primar, clubul mulțumește edițului-șef din Albota.

”Clubul nostru a primit în folosință, pentru o perioadă de 3 ani, baza sportivă din localitatea Albota.

Astfel, baza de pregătire a început să treacă printr-o serie de transformări care să acopere toate necesitățile echipei. Se lucrează deja la modernizarea suprafețelor de joc pentru a fi aduse la cele mai înalte standarde, precum și la îmbunătățirea dotărilor bazei. Ne referim aici la mobilierul din vestiar, aparatele din sala de forță sau dotările din spațiile comune. În perioada imediat următoare vor începe și lucrările de montare a unei instalații de nocturnă care să completeze facilitățile bazei din Albota.

Totodată, din sezonul viitor, echipele de Tineret și U17 își vor disputa partidele tot aici, făcând astfel trecerea de la suprafețele de joc sintetice, pe care joacă în acest moment, la cele naturale. Va scădea astfel riscul de accidentare al vulturașilor, iar evoluția acestora cu siguranță va avea de câștigat.

Îi mulțumim pe această cale primarului localității Albota, Ion Dumitru, precum și Consiliului Local al localității, pentru că au dat curs propunerii noastre. Acest parteneriat dovedește încă o dată că FC Argeș este echipa fanion a argeșenilor”, sună anunțul clubului CFC Argeș.

Eugen Neagoe, la începutul lunii martie: ”Nu avem un teren al nostru, o bază de pregătire, și ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău”

Nu mai departe de acum o lună, la începutul lui martie, Eugen Neagoe, antrenorul echipei din Pitești, izbucnea la o conferință de presă și se plângea că formația sa este părăsită de conducerea clubului și că beneficiază de condiții deplorabile de pregătire. Nu preciza numele Albota, însă se știa că CFC Argeș se antrenează inclusiv acolo.

”Nici nu avea cum să se întâmple să jucăm foarte bine, pentru că așa cum ne antrenăm, așa și jucăm. Știți foarte bine că nu avem un teren al nostru, o bază de pregătire, și ne antrenăm cum ne antrenăm, pe un teren foarte rău. Nu poți să te antrenezi pe un izlaz și a doua zi să joci ca Barcelona. Și noi vrem să avem posesie, și noi vrem să atacăm adversarii, să ne creăm situații de a marca, să jucăm spectaculos, pentru că suporterii asta așteaptă de la noi, dar trebuie să înțeleagă că nu putem fără a ne antrena corespunzător. Cum te antrenezi, așa și joci. (…) Noi nu avem casa noastră. Nu avem terenul nostru. Ba nici vestiarele. Nu vreau să vorbesc mai multe, dar… știți foarte bine. Nu asta este problema, dar măcar să avem un teren bun. Vorbesc de când am venit aici, de peste patru luni, de un teren, de o bază de pregătire. Nu s-a făcut nimic. Dar vorbesc singur. Nici nu am cu cine să vorbesc. Asta este, sincer, realitatea. Nu vreau să jignesc pe nimeni, nu vreau să se supăre cineva, dar asta este realitatea. Suporterii trebuie să știe, nu trebuie să aștepte acum că vom juca ca Manchester City. Nu putem. Nu putem să ne antrenăm să jucăm de o manieră foarte bună. Băieții sunt în pericol să se accidenteze în fiecare zi”, erau vorbele lui Eugen Neagoe, care aveau să-i deranjeze și pe cei de la Mioveni, iar aceștia reacționau.

CFC Argeș, marea dezamăgire a acestui sezon de Liga 2

Campionii FC Argeș este marea dezamăgire a acestui sezon de Liga 2. Echipa care în vară retrograda din prima ligă pornea cu obiectiv de a termina pe primele două locuri direct promovabile, însă a încheiat sezonul regular, 19 etape, pe poziția a 14-a, cu doar 24 de puncte acumulate.

A fost repartizată în Grupa A a play-out-ului, unde în prima etapă a stat, iar în runda a doua va juca sâmbătă, de la ora 11:00, acasă cu liderul Ceahlăul.

Echipa la care încă este antrenor Neagoe, după ce în ultima lună a fost ofertat să meargă la Petrolul, dar nu a fost lăsat, ocupă locul 4 din 7 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2 și este la 10 puncte în fața celui de-al doilea loc retrogradabil, pe care se află Unirea Dej. Piteștenii au de jucat șase meciuri, iar dejenii mai au doar cinci.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-crede-ca-ceahlaul-va-avea-un-joc-greu-cu-cfc-arges-19305165

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-steaua-si-chindia-si-au-asigurat-mentinerea-in-liga-2-19304737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-joaca-tot-in-deplasare-si-tot-in-deschidea-etapei-si-in-a-doua-runda-din-play-off-ul-ligii-2-noul-lider-e-din-nou-gazda-in-play-out-cele-sase-jocuri-au-loc-din-nou-in-acelasi-timp-19304730

Marius ANGHEL 05 Apr. 2024, 14:34 Liga 2
Pe aceeași temă