Nae Constantin a recunoscut că Petrolul a făcut un pas important în lupta pentru promovare, după victoria cu Unirea Slobozia: ”Suntem într-o situație favorabilă, trebuie să fim eficienți.” De ce a spus că ”nemulțumitului i se ia darul”

Andrei PASCU 17 Apr. 2022, 16:21 Liga 2

Petrolul a mai făcut un pas spre promovare, reușind al doilea succes la rând în play-off-ul Ligii 2, 3-1 cu Unirea Slobozia, după ce anterior trecuse de Concordoa Chiajna cu 1-0. Formația lui Nicolae Constantin a învins după ce a fost condusă. A întors scorul încă din prima repriză, terminând primele 45 de minute în avantaj.

Petrolul, victorie cu 3-1 în fața formației Unirea Slobozia

Petrolul și-a adjudecat succesul în urma reușitelor lui Cosmin Tucaliuc (minutul 26), Sory Diarra (minutul 37) și Marian Huja (minutul 49), după ce scorul fusese deschis de Unirea Slobozia, care punctase prin Florinel Ibrian (minutul 16).

  • Petrolul, cu Unirea Slobozia: R. Avram – Sg. Pîrvulescu, Meijers, Huja, Țicu (cpt.)(Velisar 85′) – Cebotaru, Seto (M. Chindriș 59′) – M. Bratu (Mih. Constantinescu 59′), Tucaliuc, Cioiu (Măzărache 76′) – S. Diarra (Jarovic 85′); Rezerve neutilizate: Moroz – Pashov, Boțogan, Vrhovac;

Nicolae Constantin simte că Petrolul e aproape de promovare, dar îndeamnă la calm

Nicolae Constantin simte momentul bun al liderului Ligii 2, dar cu toate acestea e conștient că Petrolul mai are câțiva pași de făcut până la obținerea matematică a promovării.

Tocmai din acest motiv, antrenorul a spus la finalul jocului cu Unirea Slobozia că mai important e meciul cu Universitatea Cluj, din runda următoare, care chiar ar da o liniște echipei sale în raport cu ocupanta locului 3 din play-off.

E foarte important că am câștigat iar în play-off. Nu câștigasem nici acasă până acum, în acest play-off. Le eram datori spectatorilor, pentru că vremea nu a fost cea mai bună azi dar am avut susținere în tribune. Le mulțumim pe această cale. E un pas important spre Liga 1, doar că mai e de jucat și trebuie să gestionăm bine situația.

Suntem într-o situație favorabilă și trebuie să fim eficienți. Era loc de mai bine în play-off, dar nemulțumitului i se ia darul. Suntem bine cum suntem, depindem doar de noi.

Mă pregătesc pentru meciul cu U Cluj, nu pentru Liga 1. În momentul în care o să fim matematic în Liga 1, atunci putem să ne gândim acolo. Mai e foarte puțin, dar greul acum urmează”, a spus Nicolae Constantin la finalul partidei cu Unirea Slobozia, la microfonul Digi Sport.

Petrolul a ajuns la 57 de puncte în play-off-ul Ligii 2

Pe locul 1 e Petrolul în play-off-ul Ligii 2, cu 57 de puncte. Are un avans de opt puncte peste FC Hermannstadt, locul 2, dar sibienii încă nu au jucat în runda a 5-a. Runda următoare, ploieștenii vor evolua pe terenul Universității Cluj, marți, 25 aprilie. În turul play-off-ului, la Ploiești, scorul dintre Petrolul și ”U” Cluj a fost egal, 0-0.

Linia de clasament a Petrolului la final de tur al play-off-ului este de două victorii, două egaluri și un eșec. Dacă victoriile au fost bifate cu Unirea Slobozia și Concordia Chiajna, egalurile au fost înregistrate cu FC Hermannstadt și ”U” Cluj, iar înfrângerea a venit în fața Stelei.

Foto: George Filip / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-condus-petrolul-dar-in-cele-din-urma-a-inregistat-o-noua-infrangere-adrian-mihalcea-stie-unde-s-a-facut-diferenta-lucrul-acesta-pot-sa-l-spun-19227728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1230-in-deschiderea-etapei-a-5-a-a-play-off-ului-ligii-2-liderul-cauta-a-doua-victorie-consecutiva-ialomitenii-vor-primele-puncte-din-deplasare-19227674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-ca-n-vremurile-bune-suporterii-din-peluza-nord-si-fotbalistii-politehnicii-iasi-au-facut-spectacol-fanii-clubului-din-copou-au-creat-o-atmosfera-incendiara-la-cupa-cartierelor-19227779

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-a-asigurat-mentinerea-in-liga-2-cu-victoria-cu-poli-timisoara-ciocalteu-omul-meciului-chiar-de-ziua-sa-am-fost-cu-adevarat-uniti-curtean-a-uitat-ca-a-jucat-19227688

 

Andrei PASCU 17 Apr. 2022, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă