CS Tunari, mutare spectaculoasă în staff! L-a adus pentru a se ocupa de imaginea sa pe realizatorul podcastului ”Fiță cu Adiță”

Marius ANGHEL 13 Feb. 2024, 14:31 Liga 2
CS Tunari, mutare spectaculoasă în staff! L-a adus pentru a se ocupa de imaginea sa pe realizatorul podcastului ”Fiță cu Adiță”

Perioada de transferuri de iarnă s-a încheiat luni, 12 februarie 2024, însă CS Tunari continuă să aibă achiziții. Nu la nivel de lot, însă. De această dată, trupa ilfoveană clasată pe locul 17 în Liga 2 după 15 etape a mutat în stafful administrativ.

”Arsenal Tunari”, așa cum se autointitulează clubul, a dat un tun la nivel de imagine. L-a numit director de comunicare pe Adiță Voicu.

Adiță Voicu, noul director de comunicare al CS Tunari

Voicu este cunoscut în mediul online în special pentru podcastul său ”Fiță cu Adiță”! A studiat jurnalismul, lucrează la Kanal D și în trecut a activat la Fanatik, Realitatea TV, Cancan sau Wawbiz. A fost inclusiv purtător de cuvânt al FCSB.

Clubul din Tunari îl prezintă drept ”cunoscutul show-man, producător TV și îndrăgit realizator de podcast”, dar și ca ”localnic de ani buni și înflăcărat al echipei noastre”

”Cunoscutul show-man Adiță Voicu, producător TV și îndrăgit realizator de podcast, este, începând de astăzi, noul director de comunicare al clubului Arsenal Tunari. Localnic de ani buni și înflăcărat al echipei noastre, Adiță Voicu se va ocupa de imaginea clubului nostru, expunerea acestuia în social media și relatia cu publicațiile de profil”, a transmis, marți, 13 februarie, CS Tunari.

”Pun tot sufletul în joc! Pentru mine este o mare onoare, Arsenal Tunari este familia mea. Sunt tunărean și vreau performanță. Vreau să rămânem în Liga a 2-a. Este cel mai realizabil vis al meu”, a spus Adiță Voicu pentru Liga2.ro.

CS Tunari se luptă pentru menținerea în Liga 2. Adi Petre, cea mai importantă achiziție a sa din această iarnă

CS Tunari ocupă locul 17 în clasamentul Ligii 2 după 15 etape, cu 12 puncte acumulate. Poziția este ultima retrogradabilă la finalul sezonului. Primele formații de deasupra trupei de lângă București sunt Metaloglobus București și Campionii FC Argeș, ambele cu câte 18 puncte strânse până acum.

La capitolul achiziții de jucători, echipa antrenată de Ștefan Odoroabă a semnat în această iarnă cu Deniz Giafer, Valentin Borcea (ambii împrumutați de la Dinamo), Alexandru Melniciuc (împrumutat de la U Craiova, ex Unirea Slobozia), Atanas Trică (împrumutat de la U Craiova), Mihai Ciontoș (împrumutat de la Concordia Chiajna), Kamil Wiktorski (ex Gloria Buzău), Adrian Petre (ex FC Hermannstadt), Cosmin Costea, Valentin Mărgărit, Mario Bobea, Rareș Stanciu și Marian Ilie.

De departe, cel mai important transfer este cel al lui Adrian Petre, fost la UTA și FCSB.

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-si-a-prezentat-inca-cinci-noi-jucatori-19299455

https://liga2.prosport.ro/seria-1/succes-clar-pentru-cs-tunari-contra-cetatea-turnu-magurele-19299317

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-petre-s-a-intors-in-liga-2-pentru-a-si-relansa-cariera-fostul-golgheter-al-celor-de-la-uta-se-va-lupta-cu-noua-sa-echipa-pentru-evitarea-retrogradarii-19299243

 

Marius ANGHEL 13 Feb. 2024, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă