Mesajul clubului UTA după anunțul decesului lui Ionuț Popa! Echipa arădeană a fost ultima pe care a antrenat-o Popică

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 10:36 Diverse
Mesajul clubului UTA după anunțul decesului lui Ionuț Popa! Echipa arădeană a fost ultima pe care a antrenat-o Popică

Ionuț Popa a încetat din viață astăzi, 25 iunie, la 67 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală care l-a chinuit în ultimul an și jumătate. Ultima echipă pe care a antrenat-o a fost și cea pe care a iubit-o cel mai mult, UTA Arad, de la care se retrăgea din activitate în prima parte a anului trecut.

UTA Arad a anunțat pe pagina sa de Facebook moartea fostului ei antrenor, Ionuț Popa.

”? Ionuț Popa ne-a părăsit! Dumnezeu să-l odihnească-n pace!”, a scris UTA.

UTA: ”Mister ne-a lăsat amintiri neprețuite”

Ulterior, UTA a avut o reacție după poartea fostului ei antrenorul Ionuț Popa și pe site-ul oficial.

”Familia roș-albă e îndoliată, în această dimineață a venit trista veste a plecării dintre noi a lui Ionuț Popa, după o boală cu care a luptat mai bine de un an și jumătate.

”Mister” ne-a lăsat amintiri neprețuite, legate mai ales de acea frumoasă echipă roș-albă din 1993, de promovarea din 2002 sau de epica victorie de la Timișoara din 5 octombrie 2002. Cu stilul său fermecător dublat de valoarea fotbalistică, și-a câștigat un loc important în istoria Bătrânei noastre Doamne.

Condoleanțe familiei, odihnește-te în pace, nea’ Popică!”, a scris UTA.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1. Despărțirea oficială de Campioana Provinciei s-a produs la finalul sezonului trecut, în iunie 2019.

În cariera sa de antrenor, Ionuț Popa a condus echipele echipele Victoria Ineu, Zădăreni, Strungul Arad, UTA Arad, Motorul, Telecom, Pecica sau Indagrara. A revenit și a promovat în Liga 1 cu UTA, apoi a trecut la FC Bihor, Jiul Petroșani, Politehnica Iași, CSMS Iași, CS Mioveni, Național Sebiș, Șoimii Pâncota și ACS Poli Timișoara. În perioada aprilie 2018 – iunie 2019 a fost din nou antrenorul echipei UTA.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doliu-in-fotbalul-romanesc-a-murit-ionut-popa-antrenorul-roman-ultima-data-la-uta-a-incetat-din-viata-la-67-de-ani-19135693

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ionut-popa-propus-cetatean-de-onoare-la-iasi-documente-19136275

Marius ANGHEL 25 Jun. 2020, 10:36 Diverse
Pe aceeași temă