Marius Măldărășanu și Dani Coman s-au pus de acord asupra primilor doi fotbaliști care vor ajunge la FC Hermannstadt. Președintele sibienilor anunță: ”Vor mai veni trei jucători, pe diferite posturi”

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2021, 09:08 Liga 2
Marius Măldărășanu și Dani Coman s-au pus de acord asupra primilor doi fotbaliști care vor ajunge la FC Hermannstadt. Președintele sibienilor anunță: ”Vor mai veni trei jucători, pe diferite posturi”

FC Hermannstadt nu a mutat pe piața transferurilor, dar urmează să o facă. Dănuț Coman, președintele clubului, a recunoscut că a decis, alături de antrenorul Marius Măldărășanu, numele primilor doi fotbaliști care vor ajunge la Sibiu în această iarnă.

Jucătorii urmează a fi prezentați, dar echipa sibiană nu se oprește aici.

Dănuț Coman: ”Eu cred că vor veni cel puțin cinci jucători” 

În jur de cinci veniri va anunța în total echipa care ocupă locul 2 în Liga 2, la finalul anului. Pentru următoarele alegeri, Marius Măldărășanu va decide din mai multe variante și le va indica celor din conducere numele fotbaliștilor care pot întări lotul pentru ultimele etape din sezonul regular, iar apoi pentru traseul din play-off.

La fel ca în cazul venirilor, nici în cazul plecărilor FC Hermannstadt nu a făcut vreun anunț până acum.

Am vorbit cu antrenorul Măldărășanu, ne facem planurile. Vacanță e doar pentru jucători. Încercăm să aducem fotbaliștii pe care îl vrea antrenorul, pentru îndeplinirea obiectivului. E adevărat că Măldă își mai dorește vreo trei jucători, pe diferite posturi.

Ne-am pus de acord asupra a două transferuri pe care le vom face imediat, după care ne vom mai gândi. Eu cred că vor veni cel puțin cinci jucători”, a declarat Dănuț Coman pentru Sport Total FM.

FC Hermannstadt, cantonament în Turcia! 

Marius Măldărășanu a hotărât să își ducă jucătorii într-un cantonament în afara României, în Turcia, în Antalya, unde mai multe echipe de Liga 2 au anunțat că intenționează să plece în prima lună a anului următor. Astfel, sibienii vor schimba destinația pentru stagiul de pregătire comparativ cu vara trecută. Înainte de începerea campionatului, FC Hermannstadt a fost în Slovenia.

Până acum s-a stabilit și un meci amical, cu CS Comunal Șelimbăr, în țară.

Echipa va merge într-un cantonament în Antalya, după care va reveni în țară și se va pregăti pentru ce a mai rămas din sezonul regular și pentru play-off. Vom avea un meci amical cu Șelimbăr, dar nu în Antalya, ci în România”, a mai punctat Dănuț Coman.

Foto: FC Hermannstadt 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-spune-ca-fc-hermannstadt-are-probleme-financiare-in-ciuda-aprobarii-cererii-de-intrare-in-insolventa-sibienii-si-ar-permite-sa-aduca-un-fotbalist-de-top-din-liga-1-dani-coman-patroni-19214322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-a-creionat-perioada-de-transferuri-cati-fotbalisti-vor-ajunge-sub-comanda-lui-marius-maldarasanu-si-analiza-presedintelui-dani-coman-in-privinta-primei-parti-a-campionatului-19214228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/detaliile-interesante-din-liga-2-dupa-16-etape-selimbar-cele-mai-multe-puncte-adunate-dupa-ce-a-fost-condusa-unirea-constanta-cei-mai-multi-jucatori-rulati-steaua-cea-mai-batrana-echipa-capito-19214029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-s-a-descurcat-si-fara-golgheterul-valentin-buhacianu-in-sprintul-final-spre-play-off-ul-ligii-2-mai-bine-asa-e-nevoie-de-mine-la-anul-19214027

 

Răzvan STÎNGĂ 19 Dec. 2021, 09:08 Liga 2
Pe aceeași temă